PRINCE2® Practitioner eksamen

2,5 times multiple choice eksamen med 70 spørgsmål. For at bestå eksamen kræves 35 rigtige svar. Hvis eksamen tages på et andet sprog end dit modersmål vil der blive tillagt 25% tid oveni.

Ønsker du at købe eksamen uden undervisning eller manual? Vi tilbyder en online eksamen for 2.500 kr. ekskl. moms.

Efter dit køb modtager du indenfor få dage en voucher på mail med loginoplysninger og en guide til, hvordan du booker din eksamen.

Denne voucher er kun gyldig frem til den. 31 december 2017, da EXIN ikke længere kan udstede certifikater efter den 31. december 2017.

Totalt set har du 6 måneder til at tage eksamen, så hvis det ikke kan gøres inden den 31. december kontaktes Mentorix på kursus@mentorix.dk med henblik på at få en ny voucher der kan forlænge eksamensfristen.

Bemærk!
Har du købt et online kursus inden den 8. august 2017 er online eksamenen inkluderet i dit køb. Du vil derfor ikke blive påkrævet et beløb for bestilling af eksamen.

Tilmeld dig via tilmeldingsformularen, og betal 0 kr.

Kursister efter den 8. august 2017 har modtaget eksamensadgang, da de blev tilmeldt.

Du skal derfor gå i gemmerne og finde din voucher. Kan du ikke finde denne bedes du kontakte os på kursus@mentorix.dk.

PRINCE2® practitioner kan tages på dansk, engelsk og polsk.

Denne eksamensform er en online eksamen, som kan tages hjemmefra. Du vælger selv den dato og det tidspunkt som passer dig bedst. Online eksamen afholdes via ProctorU og du vil efterfølgende modtage en mail fra Mentorix med link til oprettelse af en account hos ProctorU, samt en guide.

Eksamen er overvåget og på selve eksamensdagen vil du blive guide igennem til start af eksamen.

Krav:

  • Webkamera (hvis det er et indbygget webkamera, så medbring et spejl, da lokalet skal tjekkes inden start.
  • Mikrofon
  • Mulighed for at tage eksamen i et lokale uden andre.

Vores samarbejdspartner udbyder en ”online” eksamen, hvilket vil sige at eksamen bliver overvåget online. Du vil efter din bestilling modtage en eksamensvoucher.  En eksamensvoucher er et værdi dokument, der giver én adgang til én eksamen. Der er ingen yderligere eksamensforsøg inkluderet. Eksamen foregår altid på eget ansvar, men er samtidig en fleksibel løsning for personer med en stram kalender. Prince2® practitioner voucheren, vedhæftet, er et PDF dokument med et serie nummer. Der er samtidig påtrykt en vejledning til hvordan eksamensvoucheren aktiveres. Eksamens gennemføres i samarbejde med en hollandsk eksamensorganisation kaldet EXIN. De er eneansvarlig i forhold til AL support vedr. denne eksamen.

EXIN:

Phone: +31 30 234 48 11

Email: candidatesupport@exin.com 

Den vedhæftede voucher kan ikke returneres, da den er købt specifikt til dig.

Voucheren har en påtrykt udløbsdato. Du kan ikke anvende voucheren efter denne dato – heller ikke selvom du har en god grund til ikke at have brugt voucheren. Vi anbefaler at din eksamen gennemføres 30 dage inden voucherens udløb. Bemærk, at efter du har ”aktiveret” din voucher har du 21 dage, eller den frist systemet svarer dig med, til at gennemføre eksamen. Eksamens skal tages i Danmark. Du kan ikke bruge den i udlandet.

Selve eksamen bliver teknisk gennemført som ”recorded”, på dansk ”optaget”. Det vil sige at, der ikke sidder nogen i den anden ende og holder øje live. Dette sker efterfølgende. I linket herunder til ”do’s and don’ts” kan du se, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med eksamen. Du må under ingen omstændigheder blive forstyrret under eksamen. I den periode eksamens vare, må ingen andre være til stede, stikke hovedet ind, ringe dig op, etc. Sørg endvidere for at lokalet ikke har referencer til PRNCE2, projektledelse, eller andet nogen steder (fx plakater, billeder, etc.).

Tjek at eksamen kan gennemføres på dit PC/MAC: https://www.exin.com/en/exin-anywhere (klik på ”Configuration Test Video Proctored”).

Se filmen (ca. 1 min) ”do’s and don’ts”: https://www.youtube.com/watch?v=gjEx96rUvj8

Book din eksamen: følg vejledning på voucheren.

OBS: EXIN kan vælge at gøre din eksamen ugyldig, hvis de finder anledning hertil. Følg derfor div. vejledninger og instruktioner omhyggeligt og tag’ dine forholdsregler.

Scroll Up