PRINCE2® Foundation og Practitioner

Er du ny som projektleder, eller erfaren projektleder, der ønsker at få certifikat på din kunnen, er her en oplagt lejlighed til at gå hele vejen, og få begge PRINCE2® certifikater i én omgang. PRINCE2® er den mest anvendte projektstyringsmetode indenfor både den offentlige og den private sektor. En PRINCE2 certificering er i dag et krav ved ansættelse ved mange danske og internationale virksomheder.

Online-kursus
Dansk, kr. 10.000,-
Online selvstudie inkl. akkrediterede e-learning, officiel PRINCE2® Manual samt eksamen. Bemærk at e-learning og eksamen findes på dansk og engelsk.
Kurser med klasseundervisning
Dette kursus tilbydes ikke som klasseundervisning.

Alle priser er angivet i DKK og er eksklusiv moms

Projektdeltagere samt nye og øvede projektledere. For at få det fylde udbytte, skal du have en professionel interesse i at styrkes som projektleder. PRINCE2 er særlig relevant for projekter i både den private og offentlige sektor. Endvidere er PRINCE2 udbredt inden for IT, forretning, byggeri, anlæg, udvikling, forskning, og mange andre projekter. 

Kursusmål
Formålet med PRINCE2: Hvor Foundation giver dig indsigt og forståelse for metodens processer og begreber, lærer du på Practitioner at anvende PRINCE2 til at styre og lede projekter i forskellige miljøer og omstændigheder. Endvidere vil du lære om at skalere metoden til forskellige typer projekter.

Kursusform
Kurset leveres som blended learning, hvilket vil sige, at kursisten før, under og efter selve klassekurset har adgang til virtuelt undervisningsmiljø, med undervisningsvideoer, prøveeksaminer og meget mere.

På kursets holdundervisning veksles der mellem oplæg fra en akkrediteret underviser og gruppeøvelser med fokus på den praktiske anvendelse af PRINCE2® .

Forberedelse
Det forventes at kursisterne har læst kursusmaterialet og gennemgået e-learning inden selve kurset. Forventet forberedelsestid er ca. 20 timer.

Sprog
Klassekurset udbydes både på dansk. Tilhørende e-learning, kursusmaterialer og eksamen er på dansk.

Tilmelding
Ved din tilmelding modtager du en licens til e-learning, som er aktiv i 12 måneder, hvilket betyder at Du har adgang til læringsmaterialet før eksamen og efter eksamen.

Efter din tilmelding sender vi sammen med manualen to vouchers med adgang til to online eksamener. Disse vouchers er kun gyldige frem til den. 31 december 2017, da EXIN ikke længere kan udstede certifikater efter den 31. December 2017. Totalt set har du 6 måneder til at tage de to eksamener, så hvis det ikke kan gøres inden den 31. December kontaktes Mentorix på kursus@mentorix.dk med henblik på at få en ny voucher der kan forlænge eksamensfristen.

Ønsker du at læse mere om de to eksamener? Læs her.

Forlængelse af e-learning
Du har adgang til e-learning i 12 måneder, ønsker du en forlængelse koster det 1.250 kr. ekskl. moms for 6 måneders forlængelse. Kontakt os på kursus@mentorix.dk 

Kurser med klasseundervisning

 • Erfarne undervisere med 10 års erfaring
 • Undervisning hvor teori og praktisk erfaring kombineres
 • Blended Learning – dele af kurset og forberedelsen foregår online via e-learning
 • Skab et godt netværk
 • Markedet laveste kursuspris
 • Kun 2 dages forløb

Suveræne e-læringskurser

 • 12 måneders online adgang til det gældende kursus
 • Den helt samme akkreditering som ved et standard forløb
 • Underholdende undervisning – videoer, quizzer, test-eksamen og inspirerende materiale
 • God sparing med andre online kursister
 • Kursusmateriale udviklet af erfarne undervisere
 • Rigtig meget for pengene

Se også disse kurser

PRINCE2® Foundation
Se mere
MoR® Foundation
Se mere
Scrum Master Certified™
Se mere

0

Best practice

0

Kursister på vores PRINCE2® e-learning

0

Kursister på vores Scrum™ e-learning

0

Studerende på vores e-learning platform

Udvalgte kunder og samarbejdspartnere

Scroll Up
feedback_mix.png