MSP® Foundation

Opnå en grundlæggende og bred forståelse for metoden og dens praktiske anvendelse i programledelsen. Ved bestået eksamen opnås internationalt anerkendt certificering ”MSP Foundation”.
Online-kursus
Dansk, kr. 5.500,-
Online selvstudie inkl. akkrediterede e-learning, officiel MSP® Manual samt eksamen. Bemærk at e-learning på dansk og engelsk. Manualen og eksamen fås kun på engelsk.
Kurser med klasseundervisning
MSP® Foundation, 25.10.17, Nivå, Dansk, kr. 10.500,-

Alle priser er angivet i DKK og er eksklusiv moms

MSP (Managing Succesful Programmes) er en ”søstermetode” til PRINCE2® . Som navnet indikerer, er metoden primært rettet mod programledelse, men den fungerer faktisk samtidig som en metode til en meget struktureret og kontrolleret forandringsledelse. Dermed rummer metoden mange interessante aspekter, der er i høj grad helt generelt kan være nyttige – også selv om man ikke lige kører et stort program.

Målgruppe
Program- og projektdeltagere samt nye og øvede program- og projektledere.

Kursusmål
Du  opnår en grundlæggende og bred forståelse for metoden og dens praktiske anvendelse i programledelsen. Ved bestået eksamen opnås den internationalt anerkendte certificering ”MSP Foundation”.

Forudsætninger
Der er ingen krav til forudgående forudsætninger.

Online selvstudie
Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset. Du modtager desuden den officielle MSP manual samt kursusmateriale med posten.

Sprog
E-learning på dansk og engelsk. Manualen og eksamen fås kun på engelsk.

Tilmelding
Ved din tilmelding modtager du en licens til e-learning, som er aktiv i 12 måneder, hvilket betyder at Du har adgang til læringsmaterialet før eksamen og efter eksamen.

I forbindelse med oprettelsen af din e-learning, oprettes du samtidig hos vores eksamensudbyder, PeopleCert. Du modtager indenfor få dage en email med en voucher heri loginoplysninger og en guide til, hvordan du booker din eksamen. (Vær opmærksom på, at denne mail ofte havner i spam).

Denne voucher skal du bruge til at booke online eksamen. Voucheren er kun gyldig frem til den. 31 december 2017, da PeopleCert ikke længere kan udstede certifikater efter den 31. December 2017. Totalt set har du 6 måneder til at tage eksamen, så hvis det ikke kan gøres inden den 31. December kontaktes Mentorix på kursus@mentorix.dk med henblik på at få en ny voucher der kan forlænge eksamensfristen.

Ønsker du at læse mere om selve eksamen? Læs her.

Forlængelse af e-learning
Du har adgang til e-learning i 12 måneder, ønsker du en forlængelse koster det 1.250 kr. ekskl. moms for 6 måneders forlængelse. Kontakt os på kursus@mentorix.dk 

Kurser med klasseundervisning

 • Erfarne undervisere med 10 års erfaring
 • Undervisning hvor teori og praktisk erfaring kombineres
 • Blended Learning – dele af kurset og forberedelsen foregår online via e-learning
 • Skab et godt netværk
 • Markedet laveste kursuspris
 • Kun 2 dages forløb

Suveræne e-læringskurser

 • 12 måneders online adgang til det gældende kursus
 • Den helt samme akkreditering som ved et standard forløb
 • Underholdende undervisning – videoer, quizzer, test-eksamen og inspirerende materiale
 • God sparing med andre online kursister
 • Kursusmateriale udviklet af erfarne undervisere
 • Rigtig meget for pengene

Se også disse kurser

PRINCE2® Foundation
Se mere
MoR® Foundation
Se mere
Scrum Master Certified™
Se mere

0

Best practice

0

Kursister på vores PRINCE2® e-learning

0

Kursister på vores Scrum™ e-learning

0

Studerende på vores e-learning platform

Udvalgte kunder og samarbejdspartnere

Scroll Up
feedback_mix.png