Online kursus

MSP® Foundation

Opnå en grundlæggende og bred forståelse for metoden og dens praktiske anvendelse i programledelsen. Ved bestået eksamen opnås internationalt anerkendt certificering ”MSP Foundation”.

 

 

Mentorix is an Accredited Training Organization (ATO) under PeopleCert. MSP® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under
permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Køb dit online kursus nu

Online-kursus
MSP® Foundation, English, kr. 3.900,-
Dansk, kr. 5.500,-
Klasseundervisning
MSP® Foundation, 16.04.18, Nivå, Dansk, kr. 10.500,-
MSP® Foundation, 24.09.18, Nivå, Dansk, kr. 10.500,-

Alle priser er angivet i DKK og er eksklusiv moms

Information om online undervisning

MSP (Managing Succesful Programmes) er en ”søstermetode” til PRINCE2® . Som navnet indikerer, er metoden primært rettet mod programledelse, men den fungerer faktisk samtidig som en metode til en meget struktureret og kontrolleret forandringsledelse. Dermed rummer metoden mange interessante aspekter, der er i høj grad helt generelt kan være nyttige – også selv om man ikke lige kører et stort program.

Målgruppe
Program- og projektdeltagere samt nye og øvede program- og projektledere.

Kursusmål
Du  opnår en grundlæggende og bred forståelse for metoden og dens praktiske anvendelse i programledelsen. Ved bestået eksamen opnås den internationalt anerkendte certificering ”MSP Foundation”.

Forudsætninger
Der er ingen krav til forudgående forudsætninger.

Online selvstudie
Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset. Du modtager desuden den officielle MSP manual samt kursusmateriale med posten.

Sprog
E-learning på dansk og engelsk. Manualen og eksamen fås kun på engelsk.

Tilmelding
Ved din tilmelding modtager du en licens til e-learning, som er aktiv i 12 måneder, hvilket betyder at Du har adgang til læringsmaterialet før eksamen og efter eksamen.

I forbindelse med oprettelsen af din e-learning, oprettes du samtidig hos vores eksamensudbyder, PeopleCert. Du modtager indenfor få dage en email med en voucher heri loginoplysninger og en guide til, hvordan du booker din eksamen. (Vær opmærksom på, at denne mail ofte havner i spam).

Denne voucher skal du bruge til at booke online eksamen. Voucheren er kun gyldig frem til den. 31 december 2017, da PeopleCert ikke længere kan udstede certifikater efter den 31. December 2017. Totalt set har du 6 måneder til at tage eksamen, så hvis det ikke kan gøres inden den 31. December kontaktes Mentorix på kursus@mentorix.dk med henblik på at få en ny voucher der kan forlænge eksamensfristen.

Ønsker du at læse mere om selve eksamen? Læs her.

Forlængelse af e-learning
Du har adgang til e-learning i 12 måneder, ønsker du en forlængelse koster det 1.250 kr. ekskl. moms for 6 måneders forlængelse. Kontakt os på kursus@mentorix.dk 

Akkrediteret kursus
12 måneders online adgang
Interaktiv træning
Adgang 24 timer i døgnet
Undervisning på tablet, mobil og computer
Teknisk og administration support
Statistik over din personlige performance
Diskussionsforum
Sparring med online underviser
Certificering ved bestået eksamen
1 gratis prøveeksamen
Undervisning med videoer og quizzer
Fleksibel online eksamen – 6 mdr. adgang
Læsemateriale (officiel manual) (✔)

Introduktion: Sådan gør du som online kursist

I tvivl? Ring på 72 44 12 34

“Mentorix blev min træningsudbyder, fordi de tilbyder online kurser. Her kunne jeg selv bestemme, hvor og hvornår jeg skulle forberede mig til eksamen i løbet af et helt år. Det er en smart og fleksibel undervisningsform. Undervisningsmaterialet er helt i top, godt gennemtænkt med gode tips og vejledninger.”

Jamal E. Bensaoula, IT forretningsprojektleder, Banedanmark
Se flere

Læs mere om online kurser

Undervisningsform

Online eksamen

Bliv klogere på eksamensformen

Scroll Up