PRINCE2® Foundation

På kurset gennemgåes Principperne, teamerne og processerne i PRINCE2® og kurset giver et overblik over, hvordan rammeværket implementeres i virkeligheden. Deltagerne klædes på til at være i stand til at definere, strukture og igangsætte projekter efter PRINCE2®'s metode og tilpasse modellen til organisation og opgave.

Online-kursus
Dansk, kr. 5.500,-
Online selvstudie inkl. akkrediterede e-learning, officiel PRINCE2® Manual samt eksamen. Bemærk at e-learning og eksamen findes på dansk og engelsk.
Kurser med klasseundervisning
PRINCE2® Foundation, 23.08.17, Aarhus C., Dansk, kr. 10.500,-
Lukket
PRINCE2® Foundation, 11.09.17, Nivå, Dansk, kr. 10.500,-
PRINCE2® Foundation, 26.09.17, Nuuk, Dansk, kr. 11.500,-
PRINCE2® Foundation, 04.10.17, Aarhus, Dansk, kr. 10.500,-
PRINCE2® Foundation, 23.10.17, Nivå, Dansk, kr. 10.500,-
PRINCE2® Foundation, 27.11.17, Aarhus, Dansk, kr. 10.500,-
PRINCE2® Foundation, 22.01.18, Aarhus, Dansk, kr. 10.500,-

Alle priser er angivet i DKK og er eksklusiv moms

PRINCE2® er en projektledelsesmodel, som er baseret på interview af 60.000+ projektledere, projektdeltagere, styregruppemedlemmer og projektchefter, hvorefter best practice er opsummeret og sat sammen til PRINCE2® projektledelsesmodellen. PRINCE2® anvendes af projektledere over hele verden og giver et rammeværk, som kan anvendes i alle sammenhænge og som giver et fælles sprog og metodeværk, der gør det muligt at kommunikere globalt omkring projektstyring- og ledelseEt centralt princip i Prince2 er, at man tilpasser sin projektmodel til den verden, som projektet skal lever i og at man gennem tilpassede temaer (som risiko, ændringer, planlægning og roller/ansvar) sikrer, at projektet ikke laver trækker flere ressourcer ud af organisationen end højst nødvendigt for at gennemføre udviklingen af de nødvendige produkter. 

Målgruppe
PRINCE2® er er en velegnet projektmetode til alle organisationer, som ønsker en ensrettet og strukturet projektledelsesmodel, som gør det muligt at have et fælles sprog omkring indholdet i virksomhedens projekter og som sikrer, at nyansatte forstår, hvordan projekter gennemføres uden at skulle sætte sig ind i en egenudviklet intern projektmodel. Modellen sikrer, at ansvar og kommunikation sker på de rette tidspunkter til de rette interessenter og at risici bliver identificeret og behandlet som organisationen ønsker det. 

Forudsætninger
Kendskab til projektledelse er generelt en fordel, men ikke et krav.

Online selvstudie
Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset. Du modtager desuden den officielle PRINCE2® manual samt kursusmateriale med posten.

Sprog
Både e-learning, kursusmateriale og eksamen kan vælges på dansk eller engelsk.

Tilmelding
Ved din tilmelding modtager du en licens til e-learning, som er aktiv i 12 måneder, hvilket betyder at Du har adgang til læringsmaterialet før eksamen og efter eksamen.

Efter din tilmelding sender vi sammen med manualen en voucher med adgang til en online eksamen. Denne voucher er kun gyldig frem til den. 31 december 2017, da EXIN ikke længere kan udstede certifikater efter den 31. December 2017. Totalt set har du 6 måneder til at tage eksamen, så hvis det ikke kan gøres inden den 31. December kontaktes Mentorix på kursus@mentorix.dk med henblik på at få en ny voucher der kan forlænge eksamensfristen.

Ønsker du at læse mere om selve eksamen? Læs her.

Forlængelse af e-learning
Du har adgang til e-learning i 12 måneder, ønsker du en forlængelse koster det 1.250 kr. ekskl. moms for 6 måneders forlængelse. Kontakt os på kursus@mentorix.dk 

 

Kurser med klasseundervisning

 • Erfarne undervisere med 10 års erfaring
 • Undervisning hvor teori og praktisk erfaring kombineres
 • Blended Learning – dele af kurset og forberedelsen foregår online via e-learning
 • Skab et godt netværk
 • Markedet laveste kursuspris
 • Kun 2 dages forløb

Suveræne e-læringskurser

 • 12 måneders online adgang til det gældende kursus
 • Den helt samme akkreditering som ved et standard forløb
 • Underholdende undervisning – videoer, quizzer, test-eksamen og inspirerende materiale
 • God sparing med andre online kursister
 • Kursusmateriale udviklet af erfarne undervisere
 • Rigtig meget for pengene

Se også disse kurser

PRINCE2® Foundation
Se mere
MoR® Foundation
Se mere
Scrum Master Certified™
Se mere

0

Best practice

0

Kursister på vores PRINCE2® e-learning

0

Kursister på vores Scrum™ e-learning

0

Studerende på vores e-learning platform

Udvalgte kunder og samarbejdspartnere

Scroll Up
feedback_mix.png