Hvad er AgilePM®?

AgilePM® (Agile Project Management) er er en velegnet metode til organisationer, som ønsker at arbejde mere fleksibelt med projekter end de klassiske vandfaldsmodeller tillader. Men samtidig ikke ønsker at gå ”all-in agile” og løsne kontrollen.

AgilePM er et agilt rammeværk, som giver dig mulighed for at lede projekter fleksibelt i forhold til forretningens skiftende krav og ændringer – samtidig med, at der sikres budgetter, leves op til business cases og snorlige styring af ressourcer og deadlines. Med andre ord, får du redskaber til at levere kvalitet gennem dynamiske og kontrollerede processer.

Online 12 måneders adgang, Dansk, 5.500,-
Online 12 months access, English, 3.900,-

Alle priser er angivet i DKK og er eksklusiv moms

Fordele ved AgilePM metoden

  • Opnå en agil forståelse og evnen til at bruge relevante agile projektledelsesmetoder.
  • Få tydeliggjort forskellige ledelsesstile, der afgørende for succesfulde agile projekter.
  • Optimer time-to-market og projekters succes.
  • Levér forandring hurtigere med lavere omkostninger og med en lavere risiko.
  • Metoden er fleksibel og kan tilpasses, der hvor den skal anvendes.
  • Metoden komplimenterer og arbejder sammen med eksisterende processer, eksempelvis PRINCE2 eller Scrum.
  • Kom let i gang med en afprøvet og veldokumenteret agil metode, i stedet for at måtte udvikle jeres egen.

Målgruppe

Certificeringen henvender sig primært til erfarne projektledere, der har arbejdet med de klassiske vandsfaldsmodeller, og som ønsker at arbejde mere agilt.

Hvad enten du skal agere i en dynamisk projektorganisation eller i en mere hierarkisk ledet, så er AgilePM® relevant redskabskasse at have med sig.

Hvilken certificering passer til mig?

Første trin af uddannelsen hedder AgilePM® Foundation. Der lærer du de grundlæggende termer, elementer og sammenhænge. Du bliver bedre til at kunne lede og gennemføre projekter efter metoden.

Andet trin er AgilePM® Practitioner, som bygger videre på din viden fra Foundation certificeringen med sigte på bedre praksis og reel projektstyring. Du lærer bl.a. at anvende metodens forskellige elemeter i kombination med organisationens øvrige projektredskaber. Kontakt os endelig, hvis denne certificering er interessant for dig – vores online kursus er lige på trapperne.

Undervisningen giver dig alt i alt viden, og redskaber til at lede projekter efter metoden på en rentabel og gennemsigtig måde.

Vores underviser

Hos Mentorix er den en naturlig forudsætning, at vores undervisere har en solid teoretisk viden i forlængelse med stor praktisk erfaring. Dygtige undervisere er grundpillen for et godt kursus.

Jesper Hansen

Jesper er certificeret projektleder internt i General Electric og Capgemini samt eksternt certificeret inden for AgilePM®, Scrum™, PRINCE2®, MSP® og IPMA, hvor han er certificeret på niveau B.

Han har 10 års erfaring med fuldtids projekt- og programledelse inden for flere forskellige brancher: det offentlige, forsikring, instrumentudvikling, Liv & Pension, finans og produktudvikling.

Organisationen bag AgilePM®

Engelske AMPG står bag metoden.  Mentorix er en af de få virksomheder i Danmark, der er akkrediteret (godkendt og uddannet) til at forhandle kurserne.

Man kan kalde os en slags AgilePM® importør. Mange af de AgilePM kurser, der sælges herhjemme, formidles således via os.

Scroll Up
Nyhedsbrev
Feedback