MoR

Bliv M_o_R® certificeret

 

At risikostyre bevidst i en organisation har mange fordele:

  • Lær at minimere risiciene – Øg indtjeningen og chancen for at målet for projektet nås.
  • Få en ensartet håndtering af risici.
  • Drag fordel af andres erfaringer – M_o_R® teorien bygger på 60.000 praktiske erfaringer.
  • Hver risiko undgået, er en gevinst opnået.

Om træneren Kenny Munck

Kenny er en erfaren senior projektleder og iværksætter med stærke færdigheder som projekt- og programstyring, kombineret med fokus på ledelse. Han har deltaget i mange forskellige projekter og på stort set alle niveauer fra teamleder, projektleder over programleder til medlem af styregrupper og programkomiteer.

Oplev en levende og inspirerende underviser, der evner at få deltagerne til at reflektere over muligheder frem for begrænsninger.

Kursusinformation

Målgruppe
M_o_R® Foundation er velegnet til alle, som har ansvar i identificeringen, analysen samt ledelsen af risiko på et strategisk program-, projekt- eller operationelt niveau.

Kurset er for dig, som er leder eller medarbejder med fokus på risikostyring, og som ønsker en grundlæggende forståelse for håndteringen af risici.

Tag kurset som online kursus

Prisen inkluderer bl.a.
– Læsemateriale (officiel manual)
– 12 måneders online adgang
– Online sparring med underviseren og andre kursister
– Statistik over din personlige performance
– Fleksibel online eksamen – 6 mdr. adgang

Pris 5.995,- (ekskl. 25 % moms)

Tag kurset som klassekursus

2 dage fra 8.30-16.30, afholdes i Nivå

Prisen inkluderer
– To dages undervisning
– Fuld forplejning de to undervisningsdage
– Officiel M_o_R® manual
–  Adgang til e-learning
– M_o_R® Foundation certificeringseksamen.

Pris 10.500,- (ekskl. 25 % moms)

„Jeg valgte Mentorix, fordi jeg fik muligheden for at forberede mig inden kurset via e-learning, samt at prisen var lav. Overrasket positivt over e-learning, der virkede overbevisende.“

Lars Berndorff-Nybo, Senior Programmer, D4 Solutions

Hvad er M_o_R Foundation?

M_o_R Foundation er grundkurset i risikoledelse.

M_o_R (Management of Risk) er en Best Practice metode der bygger på erfaringer fra et væld af organisationer verden over. Metoden er et suverænt rammeværk til at identificere og håndtere de risici, der kan have afgørende indflydelse på en organisations ydeevne og succes. Med M_o_R tager man beslutningerne på et solidt fundament af information og viden, hvilket sikrer høj succesrate.

Metoden kan anvendes internationalt, af offentlige såvel som private organisationer, og den tilpasses den enkelte organisation og situation. Desuden taler M_o_R samme sprog som eksempelvis PRINCE2®,P3O®, MSP® og ITIL®.

I hvilke projekter kan man anvende metoden?

Man kan bruge M_o_R i alle projekter både store og små, hvor det er vigtigt at administrere, registrere og håndtere risici.

Hvad skal jeg bruge M_o_R® Foundation certificeringen til?

En M_o_R® certificering er et internationalt anerkendt bevis, som du kan bruge verden over til at dokumentere dine kompetencer inden for risikoledelse.

Mentorix er en akkrediteret træningsorganisation. Vi arbejder med kompetenceudvikling og ledelsesrådgivning inden for projekt-, program- og porteføljeledelse. Mentorix har siden grundlæggelsen haft fokus på at hjælpe organisationer og mennesker med at opbygge kompetencer, som giver resultater.

Scroll Up