Hvad er M_o_R®?

 

M_o_R (Management of Risk)- Baseret på Best Practice erfaringer fra et væld af organisationer verden over, er M_o_R et suverænt rammeværk til at identificere og håndtere de risici, der kan have afgørende indflydelse på en organisations ydeevne og succes. I stedet for at tage beslutninger med holdt vejr og krydsede fingre sikrer M_o_R at der ledes på et grundlag af solid information og viden.

At risikostyre bevidst i en organisation hamange fordele og øger overordnet set sandsynligheden for, at virksomhedens forretningsmæssige mål nås.

Metoden kan anvendes internationalt, af offentlige såvel som private organisationer, og den tilpasses den enkelte organisation og situation. Desuden taler M_o_R samme sprog som eksempelvis PRINCE2®,P3O®, MSP® og ITIL®.

20.11.17, Nivå, 2 dage, Dansk, 10.500,-

Alle priser er angivet i DKK og er eksklusiv moms

Online 12 måneders adgang, Dansk, 5.500,-

Alle priser er angivet i DKK og er eksklusiv moms

Fordele ved M_o_R® metoden

  • Veldokumenteret redskab, der anvendes af offentlige og private organisationer verden over.
  • Giver en transparent struktur til risikostyring og oplyste ledelsesbeslutninger.
  • Metoden tilpasses de enkelte organisationer og behovene netop der.
  • Reducerer sandsynligheden for at forretningsmæssige mål fejler.
  • Anvendes på tværs af organisationen med tydelig fordeling af roller og ansvar
  • Kan medvirke til at skabe en opmærksom kultur med fokus på proaktivt at opdage og håndtere risici.

Målgruppe

M_o_R® henvender sig til alle med ansvar for at identificere og håndtere risici på et stategisk-, program-, projekt-, eller operationelt niveau. Ledere såvel som medarbejdere, der ønsker en øget forståelse for risici og ikke mindst styringen deraf.

M_o_R® certificering

Første trin af uddannelsen hedder M_o_R Foundation. Der lærer du de grundlæggende termer, elementer og sammenhænge og får et solidt indblik i, hvordan rammeværket fungerer og kan implementeres. 

Vil du eller din virksomhed videre med M_o_R efter Foundation certificeringen, hjælper vi dig med at skræddersy træningen, så du og evt. også dine kolleger, kommer til at mestre de nye redskaber i praksis også. Det gør vi enten gennem et overbyggende M_o_R® kursus målrettet jeres virksomhed, eller ved et skræddersyet personligt mentorforløb med en tungt erfaren mentor.

Vores M_o_R underviser

Hos Mentorix er den en naturlig forudsætning, at vores undervisere har en solid teoretisk viden i forlængelse med stor praktisk erfaring. Dygtige undervisere er grundpillen for et godt kursus.

Kenny Munck
Kenny har deltaget i mange forskellige projekter og på stort set alle niveauer fra teamleder, projektleder over programleder til medlem af styregrupper og programkomiteer.

Han er kendt som en levende og inspirerende oplægsholder, der evner at få deltagerne til at reflektere over muligheder frem for begrænsninger.

Organisationen bag M_o_R®

Engelske Axelos står bag M_o_R®, og Mentorix er en af de få virksomheder i Danmark, der er akkrediteret (godkendt og uddannet) til at forhandle kurserne. Man kan kalde os en slags M_O_R® importør. Mange af de M_o_R® kurser, der sælges herhjemme, formidles således via os.

Scroll Up
Nyhedsbrev
Feedback