Hvad er Scrum™?

Certificering for en agil projektleder

Det er den mest udbredte best practice metode til agil projektledelse og produktionsstyring verden over. I sporten rugby er Scrum en måde til at få bolden i spil på igen efter et stop. Deraf navnet på metoden, der typisk anvendes til projekter, hvor uforudsigeligheden er stor, hvor produkt-specifikationer og krav ændres løbende.

Det er et udpræget fleksibelt ledelsesværktøj, der kan tilpasses mange fagområder, kulturer og brancher. Alt er baseret på massiv best practice viden og rammeværket har bevist sig selv for længst.

08.11.17, København K, 2 dage, Dansk, 10.500,-
06.02.18, København K, 2 dage, Dansk, 10.500,-
01.05.18, København K, 2 dage, Dansk, 10.500,-
03.09.18, København K, 2 dage, Dansk, 10.500,-
06.11.17, København K, 2 dage, Dansk, 10.500,-
08.02.18, København K, 2 dage, Dansk, 10.500,-
03.05.18, København K, 2 dage, Dansk, 10.500,-

Alle priser er angivet i DKK og er eksklusiv moms

Online 12 måneders adgang, Dansk, 1.995,-
Online 12 måneders adgang, Dansk, 5.500,-
Online 12 måneders adgang, Dansk, 5.500,-

Alle priser er angivet i DKK og er eksklusiv moms

Scrum Master Certified
Klasseundervisning  | Online kursus

Scrum Product Owner
Klasseundervisning  | Online kursus

Scrum Developer Certified
Online kursus

Fordele ved Scrum metoden

 • Anerkendt og veldokumenteret best-practice metode.
 • Skaber en enkel ramme i svært uforudsigelige projekter, hvor alle kan levere optimalt.
 • Hjælper med at holde et konkret fokus på leverancemål og på deadlines.
 • Er let at lære.
 • Er overskuelig at arbejde med.
 • Kan tilpasses den aktuelle branche, organisation og kultur.
 • Komplimenterer PRINCE2® – det er ikke enten eller.
 • Kursister opnår anerkendt international certificering, der kan bruges verden over.

Målgruppe

Certificeringen er relevant for alle, der arbejder med agile projekter. Både personer, der leder projekter, eller på anden vis er ansvarlige i en projektorganisation såvel som kommende projektledere og deltagere i Scrum-projekter.

Du kan med fordel kombinerer uddannelsen med PRINCE2®, da de to metoder komplimenterer hinanden godt. PRINCE2 omfavner hele projektuniverset, hvor denne metode har fokus på produktleverancen.

Hvilken certificering passer til mig?

Du kan tage flere forskellige certificeringer indenfor Scrum™. De relaterer sig hver især til forskellige roller og ansvar i et projekt. Hvilke du skal vælge afhænger af den opgave, du har i projektorganisationen:

 • Scrum Developer™ henvender sig til dig, der skal arbejde i et Scrum team eller som samarbejder med et Scrum team. Indgangen til Scrum, som sikrer at du ved nok om metoden til effektivt at kunne levere til projekter der ledes efter den. (dedicated team)
 • Scrum Master™ er for dig, der står for at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, og som skal sikre at alle processer bliver overholdt. (servant leadership)
 • Scrum Product Owner™ er målrettet dig, der er ansvarlig for de overordnede forretningsmæssige krav i Scrum projekter. (voice of the customer). og du vil typisk være ansat på forretningssiden i virksomheden.

Vores Scrum™ underviser

Hos Mentorix er den en naturlig forudsætning, at vores undervisere har en solid teoretisk viden i forlængelse med stor praktisk erfaring. Dygtige undervisere er grundpillen for et godt kursus.

Jesper Hansen

Jesper er certificeret projektleder internt i General Electric og Capgemini samt eksternt certificeret inden for Scrum™, PRINCE2®, MSP®, AgilePM® og IPMA.

Han har 10 års erfaring med fuldtids projekt- og programledelse inden for flere forskellige brancher: det offentlige, forsikring, instrumentudvikling, Liv & Pension, finans og produktudvikling.

Organisationen bag Scrum™

Engelske ScrumStudy står bag metoden, og Mentorix er en af de få virksomheder i Danmark, der er akkrediteret (godkendt og uddannet) til at forhandle kurserne. Man kan kalde os en slags Scrum™ importør. Mange af de Scrum kurser, der sælges herhjemme, formidles således via os.

Scroll Up
Nyhedsbrev
Feedback