Porteføljeledelse

Certificerede porteføljeledere udnytter ofte verdens mest udbredte værktøjskasse til ledelse af virksomhedens investeringer. Det sikrer at investeringerne er alignet til koncernstrategien.

Har du ansvar for at måle performance, lede ressourcer og balancere risiko på ét eller flere kerneområder i virksomheden, er MoP (Management of Portfolios) den helt rigtige certificering til dig.

Udover at lære de nødvendige teknikker og processer i Best Practice metoden, får du et mere direkte sprog til at kommunikere nedad i organisationen til Program- og Projektledere.

Kursus i porteføljeledelse:
MoP – Management of Portfolios

På kurset gennemgås metoden og principperne bag med henblik på, at hjælpe dig med at kunne definere og levere en portefølje. Kurset giver dig en forståelse for styring af risici, økonomi og ressourcer i forbindelse med porteføljeledelse.

Herudover lærer du en række teknikker, som gør dig i stand til at analysere og prioritere ændringsinitiativer.

Kommende kursus

19.09.18, Nivå, 2 dage, Dansk, 10.500,-

Organisationen bag MoP®

Engelske Axelos står bag MoP®, og Mentorix er en af de få virksomheder i Danmark, der er akkrediteret (godkendt og uddannet) til at forhandle kurserne. Man kan kalde os en slags MoP® importør. Mange af MoP kurser, der sælges herhjemme, formidles således via os.

Læs spændende artikler om MoP skrevet af AXELOS.

Læs en spændende case om, hvordan du kan implementere Management of Portefolio indenfor 100 dage, leveret af Axelos®.
– Kan læses her

Scroll Up