Lad os tale om kompetenceudvikling

Mentorix afholder spændende og vidensberigende arrangementer, hvor du kan møde erfarne projektledere.
Deltag og hør om deres erfaringer  og få en snak om projektledelsesmetoder.
Tag din kollega under armen – det er altid gratis at deltage på vores arrangementer…

Gå til arrangementer

Scrum i kombination med andre projektledelsesmetoder

Morgenmøde d. 2. marts 2018 | 09:00 – 11:00 | Afholdes i samarbejde med DANSK•IT i deres lokaler, Bredgade 25A, 3. sal, 1260 København K

Emne: Som deltager på dette møde får du viden fra en underviser med 15 års erfaring med projektledelse og 10 års erfaring med SCRUM. Du får løsninger på problemstillinger, som tager udgangspunkt i faktiske udfordringer i diverse større danske virksomheder, når vi arbejder med SCRUM. Bid Management – eftertragtet disciplin SCRUM anvendes meget sjældent helt isoleret fra andre projektrammeværker. Årsagen er at SCRUM er relativ tynd på projektadministration og styring, men stærk på leverancedelen af et projekt. Udfordringen er derfor, at få SCRUM til at fungere sammen med andre projektrammeværker som PRINCE2 og andre agile metoder. Vi finder løsninger på, hvordan de forskellige roller arbejder sammen, og hvordan man holder projektstyring og -kontrol adskilt fra leverancedelen i SCRUM. Det leder til typisk stillede spørgsmål som: Kan man være projektleder og SCRUM master på samme tid? Kan man køre SCRUM i et fastpris projekt? eller Hvordan får man alle med, når vi arbejder med SCRUM?

Tilmeld dig via linket, og få en reminder 2 uger inden mødet. Du kan også deltage på vores webinar, skriv til erh@mentorix.dk, hvis dette har interesse..

❇ PRINCE2® i praksis

| Mentorix, Gammel Strandvej 16 1 sal, Nivå

Skriv dig op via tilmeldingsformularen til høje, og vi kontakter dig når vi har fastlagt et program og en endelige dato.

Vi er igang med at finde flere interessante emner til dig… 🙂

Har du et foreslag til, hvilke arrangementer vi skal afholde? Vi vil gerne høre fra dig. Kontakt os nu på kursus@mentorix.dk

Hvordan foregår vores arrangementer?

Har arrangement en dato, er det fordi vores arrangement bliver afholdt på en fast dato. Tilmeld dig via den orange knap og vi kontakter dig med alt det praktiske.

Erfaring viser, at det kan være en udfordring at fastlægge et behov for arrangementer så langt frem i tiden. Nu gør vi det mere fleksibelt ved at gøre nogle af vores arrangement til On Demand-arrangement.  For dig betyder det, at du kan skrive dig op som interesseret i et arrangement, uden at du lægger dig fast på tid og sted.  Det giver os mulighed for at se, hvornår der er speciel interesse for et arrangement og så udbyde det hurtigst muligt.

Sådan gør du 

Hvis arrangement er markeret med denne figur: ❇ så er det et On-Demand arrangement.  Udfyld formularen nedenfor og du er skrevet op som interesseret i arrangementet. Når tilstrækkeligt mange har skrevet sig op som interesserede, sender vi dig en mail med tid og sted for det næste arrangement. Det vil typisk være ca. to måneder senere, så du kan nå at få det ind i kalenderen. I mailen vil der være et link, hvor du endeligt kan tilmelde dig.

Bemærk at det ikke er bindende at skrive sig op til et On Demand-arrangement. Vi vil dog bede dig om at sende en afmelding fra listen, hvis du ikke længere vil stå som interesseret. Det gør du ved at skrive til kursus@mentorix.dk.

Har du spørgsmål til On Demand-arrangementer, kan du altid kontakte os.

Jeg er interesseret *

Navn *

E-mail *

Telefon

Firma

Stilling

Jeg ønsker at modtage nyhedsbrev

Hvor har du hørt om os fra?

Vi har brug for din hjælp

Har du et foreslag til, hvilke arrangementer vi skal afholde? Vi vil gerne høre fra dig.

Kontakt Berit nu på
Tlf: +45 20 75 59 38 eller skriv direkte: bfu@mentorix.dk

Forskellige typer af arrangementer

På-vej-hjem møder

Seminarer

Speeddating

Særlig sparring til online kursister

Scroll Up