Om Mentorix – Moving Minds

I Mentorix er vi knivskarpe til at udvikle projektorganisationer og de mennesker, der på forskellig vis indgår i dem. Vores motto er ”Moving Minds”, og vi arbejder i resultatorienteret øjenhøjde. Altid.

Vores ekspertise baseres på et massivt fagligt fundament med nogle af landets stærkeste kompetencer inden for projekt-, program- og porteføljeledelse. Med stor teoretisk viden og solid praktisk erfaring i bagagen ved vi kort sagt, hvad der skal til, for at forandringsinitiativer bliver succesfulde.

Som godkendt officiel “Accredited Training Organisation” af EXIN, tilbyder vi uddannelse og konsulentbistand på højeste niveau i en række nationalt og internationalt anerkendte metoder – eksempelvis PRINCE2®, MSP®, ITIL® og Agile og mange flere.

Det er vildt godt at vi nu får et fælles sprog vedr. de udfordringer, der tit er i forbindelse med projekter og styregruppemedlemmer.

Coop Danmark A/S
Projektledere, Coop

Som projektleder ønskede jeg et kursus, hvor jeg lærte både at forstå terminologien og metodikken, men også at anvende metoden i praksis. Det har jeg bestemt opnået.

Lars Berndorff-Nybo
Senior Programmer, D4 Solutions

Vores kompetencer

Kompetenceudvikling

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren og giver de rette forudsætninger for at kunne levere professionelle resultater indenfor projekt-, program-, og porteføljeledelse.

Virksomhedsløsninger

I samarbejde med virksomheden identificerer vi behovet for forandring og udvikling. Vi samarbejder med vores kunder om at få skabt en fælles projekt- og programkultur i praksis og et fælles sprog på tværs af de organisatoriske og faglige grænser.

Undervisning der tæller

For at være underviser hos Mentorix er det en naturlig forudsætning, at du har en solid teoretisk viden, samtidig med at du også har stor praktisk erfaring. Vores undervisere scorer i gennemsnit 4,7 ud af  5 point i kursisternes evalueringer, fordi vi ved, at en dygtig underviser er grundpillen for et godt kursus.

Personlig coach

Vi coacher projektledere til at lægge en personlig udviklingsplan, inklusiv en plan for hvor de vil hen, og en plan for hvordan de kan måle på det. Coachingforløbet kan også bruges til at få en løbende sparring på nærværende udfordringer i forbindelse med projektledelse.

Øget projektmodenhed

Projektledelse er en svær disciplin, og der er mange værktøjer, som skal læres i både teori og praksis – risikostyring, ændringsstyring, Business Case, kommunikationsplanlægning og meget andet. Gennem grundig diagnose og modenhedsmåling af projektorganisationer leverer vi skræddersyede uddannelsesforløb, der har øget både trivsel og resultater i en lang række projektorganisationer.

e-Learning

State-of-the-art e-learning gør det muligt opkvalificere og uddanne sig i kombination med en travl hverdag. Kursister i Mentorix nyder godt af altid at have e-learning ved hånden – hvad enten det indgår som forberedelse til et klassekursus eller udgør et selvstudie.

Fleksibilitet

Men en e-learning portefølje på både dansk og engelsk tilbydes både danske og internationale virksomheder uddannelse i de grundlæggende metoder – en særdeles fleksibel og omkostningseffektiv løsning. I flere større virksomheder indgår Mentorix’s e-learning kurser som en fast del af den interne kompetenceudvikling.

Omkostningseffektive løsninger

Gennem et virtuelt undervisningsmiljø kan vi, for meget få midler, skabe et fælles udgangspunkt for en organisations projektledelse. Nye medarbejdere skal blot have et log-in og så er også de klar til at blive uddannede på lige fod med resten af organisationen.

Sponsorater

Arctic Wintergames

Mentorix var hovedsponsor for Arctic Winter Games i Nuuk i 2016.

Aftalen med Mentorix indebar blandt andet samarbejde om projektledelse og kompetenceudvikling for Arctic Winter Games.

AWG 2016 blev en unik begivenhed, der bidrog til både at udvikle og skabe nye fællesskaber. For os var det derfor en stor glæde at bidrage, og vi har lagt stor vægt på, at netop kompetenceopbygning blev et centralt element i legene.

Udvalgte kunder og samarbejdspartnere

Private virksomheder

 • Vestas
 • Grundfos
 • Saxo Bank
 • Sysmex
 • FLSmidth
 • DLG

Offentlige institutioner

 • Grønlands Selvstyre
 • Region Hovedstaden
 • Århus Kommune
 • Danmarks Statitsik
 • Furesø Kommune
 • Kalundborg Kommune

Uddannelsesinstitutioner

 • DTU
 • Hogeschool Utrecht
 • Erhvervsakademi Lillebælt
 • Erhvervsakademi Sjælland
 • Erhvervsakademiet Kolding
 • Århus Købmandsskole