Om Mentorix

I Mentorix er vi knivskarpe til at udvikle projektorganisationer og de mennesker, der på forskellig vis indgår i dem. Vores motto er ”Moving Minds”, og vi arbejder i resultatorienteret øjenhøjde. Altid.

Vores ekspertise baseres på et massivt fagligt fundament med nogle af landets stærkeste kompetencer inden for projekt-, program- og porteføljeledelse. Med stor teoretisk viden og solid praktisk erfaring i bagagen ved vi kort sagt, hvad der skal til, for at forandringsinitiativer bliver succesfulde.

Som godkendt officiel “Accredited Training Organisation” af EXIN, tilbyder vi uddannelse og konsulentbistand på højeste niveau i en række nationalt og internationalt anerkendte metoder – eksempelvis PRINCE2®, MSP®, ITIL® og Agile og mange flere.

Mentorix kåret som Gazelle i 2015 og 2016

For andet år i træk er vi den stolte modtager af børsens Gazelle pris. Mentorix er stolt over udnævnelsen, som er et resultat af hårdt arbejde. Du kan læse mere om Børsens kåring af gazeller her.

Udvalgte kunder og samarbejdspartnere

Vores kunder siger

Jeg har været meget tilfreds med materialet – god kombination af video og tests. Kenny er dygtig til at formidle budskabet og giver gode eksempler undervejs. Jeg glæder mig til de næste.

Steen Junkerbo

Jeg valgte Mentorix, fordi jeg fik muligheden for at forberede mig inden kurset via e-learning, samt at prisen var lav.
Overrasket positivt over e-learning, der virkede overbevisende.

Lars Berndorff-Nybo
Senior Programmer, D4 Solutions

Mentorix ITIL® Foundation e-learning passede perfekt til mig, da jeg hurtig havde brug for at dokumentere mine evner i forbindelse med en konsulentopgave. Perfekt løsning!

Kim Nielsen
IT-Management, Konsulent

Sponsor for Arctic Wintergames 2016

Mentorix var hovedsponsor for Arctic Winter Games i Nuuk i 2016.

Aftalen med Mentorix indebar blandt andet samarbejde om projektledelse og kompetenceudvikling for Arctic Winter Games.

AWG 2016 blev en unik begivenhed, der bidrog til både at udvikle og skabe nye fællesskaber. For os var det derfor en stor glæde at bidrage, og vi har lagt stor vægt på, at netop kompetenceopbygning blev et centralt element i legene.

Scroll Up
feedback_mix.png