Vores kunder siger

Intet er vigtigere for os end vores kunders vurdering af vores kurser og service. Her kan du se et udpluk af de tilbagemeldinger vi har fået. Tak til jer, der på denne måde via både ris og ros er med til at sikre, at vi hele tiden udvikler os til gavn for alle kunder.

Udvalgte kunder og samarbejdspartnere

Om vores Online kurser

Jeg har været meget tilfreds med materialet – god kombination af video og tests. Kenny er dygtig til at formidle budskabet og giver gode eksempler undervejs. Jeg glæder mig til de næste.

Steen Junkerbo

Mentorix ITIL® Foundation e-learning passede perfekt til mig, da jeg hurtig havde brug for at dokumentere mine evner i forbindelse med en konsulentopgave. Perfekt løsning!

Kim Nielsen
IT-Management, Konsulent

Om vores ProjectSim

Det er vildt godt at vi nu får et fælles sprog vedr. de udfordringer, der tit er i forbindelse med projekter og styregruppemedlemmer.

Coop Danmark A/S
Projektledere, Coop

..dette kan føre til den fælles forståelse, som er så vigtig, hvis vi skal lykkes med vores projekter og høste de benefits, som ligger og venter

Projekt simuleringstræning

..den indsats, som vi nu har gang i, er meget vigtig for forretningens fortsatte evne til at levere gode resultater. Mere isoleret set, bliver projektledere og ledelseniveauerne, som deltager i styregruppen bedre klædt på og får et fælles sprog og fælles metode

Coop Danmark A/S
Scroll Up
feedback_mix.png