2 FOR 1

 

FÅ 2 KURSER – BETAL KUN FOR 1*

Kombiner 2 kurser, der kan skubbe din karriere i den rigtige retning.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

Julekampagne tabel

Ved du ikke hvilke kurser, der er bedst for dig? Du kan altid kontakte os og få rådgivning til at træffe det rigtige valg. 

Bemærk: vælger du 2 kurser, der tager udgangspunkt i samme manual (eksempelvis Scrum Master Certified & Scrum Product Owner), vil du blot få tilsendt 1 manual.

*Tilbuddet gælder t.o.m. den 11. januar 2021. Kursuspakker kan ikke tilvælges. Prisen inkluderer eksamen til det købte kursus samt adgang til begge kurser i 12 måneder og manualer til de to valgte kurser. Hvis du gerne vil have eksamen til det tilvalgte kursus, skal denne tilkøbes separat.

Mentorix’ adventskonkurrence

Vind en GRATIS eksamen

Hver søndag i advent trækker vi lod lod blandt alle dem, som har købt et kursus fra den 18. november, hvor vores 2 for 1 tilbud gælder fra. Her får du mulighed for at vinde en eksamen til dit tilvalgte kursus.

Vinderne bliver kontaktet direkte via telefon om mandagen efter advent, så husk at holde øje med et opkald fra os.

LODTRÆKNING:

Søndag den 29. november

Søndag den 6. december

Søndag den 13. december

Søndag den 20. december

Sådan gør du

Hvorfor er Mentorix’ online kurser så billige?

Mentorix har siden 2010 været pionerer på det danske marked for online undervisnings- og træningsprodukter, og udbyder anerkendte certificeringsprogrammer og uddannelser inden for alle typer af projektledelsesdiscipliner på både dansk og engelsk. Mentorix bruger den prisbelønnede Eurekos læringsplatform, hvor kursisterne har adgang til alle moderne online faciliteter. Al undervisning er produceret af erfarne management konsulenter og akkrediterede undervisere. Sammen med et godt partnernetværk, som tæller både danske erhvervsakademier, erhvervsorganisationer og fagforeninger, giver vores forretningsmodel en gylden mulighed for at tilbyde online kurser og certificeringer i høj kvalitet. Vores forretning er optimeret i forhold til online træning, og vi kan derfor tilbyde akkrediterede kurser i projektledelse til de stærkeste priser.

Dine fordele ved at tage online kurser

1

Du bestemmer selv,
hvornår du vil tage dem

Fleksibilitet

Du skal ikke møde fysisk op nogen steder

3

Du kan lytte til dem,
mens du laver noget andet

2

Du bestemmer selv, hvor
hurtigt du vil gennemføre

Hvis du er i tvivl om, hvilke kurser du skal vælge, kan du altid kontakte os, så vi kan rådgive dig til at træffe det rigtige valg.

Skriv til os på kursus@mentorix.dk

Ring til os på
(+45) 72 44 12 34

Scroll Up //