Agil projektledelse – Bliv hurtig og effektiv til at levere forandringer og nye produkter

Agil projektledelse: Skab værdi indenfor kort tid gennem en kombination af forskellige agile metoder såsom AgilePM og Scrum. 

Komplekse projekter stiller typisk krav om smidighed i udvikling, planlægning og gennemførelse af projektet. Inden for mange It-projekter er der igennem årene blevet skruet ned for den tid, der er til rådighed for et projekt. Det er blevet nødvendigt at levere værdi inden for kort tid og det betyder at analyse og design skal hurtigere igennem, hvilket igen kræver en hurtig tilpasningsevne.

Agil projektledelse er et af svarene på en mere åben og smidig tilgang til projektledelse, fordi denne tilgang netop giver mulighed for at reagere hurtigt på og løbende absorbere ændringer i et dynamisk miljø. Hovedprincippet i AgilePM er at levere on time og on cost og der er derfor hele tiden focus på deadlines og omkostninger, som er de primære styringsredskaber. Herudover er der også hele tiden fokus på effektiv ledelse under hele projektforløbet. Agile PM er velegnet i projekter, hvor slutbrugerens ønsker kan ændre sig undervejs, herunder særligt i IT projekter, hvor man ofte lærer nyt mens man udvikler.

AgilePM giver en fleksibel men kontrolleret process, der kan benyttes til at levere kvalitetsløsninger. Anvender du allerede PRINCE2 eller andre metoder til projektledelse, kan du nemt udvide din værktøjskasse til hurtigt og effektivt at levere forandringer og nye produkter. AgilePM kan nemlig uden tilpasning nemt bruges med andre agile metoder som Scrum. Ved at tage kurset får du værktøjer inden for agil projektudvikling, planlægning og styring. Kurset giver en generel og grundlæggende forståelse for Agile Project management, herunder

  • Principperne bag Agile
  • Principperne bag Agile Agile projektets livscyklus, herunder alternative konfigurationer
  • Produkter produceret i et Agile projekt og formålet med disse
  • Teknikkerne, der benyttes, inkl. deres fordele og begrænsninger
  • Roller og ansvar i et Agile projekt
Tag et online kursus i agil projektledelse for kun 5.895 kr. ex moms. 


Skriv et svar

Scroll Up