Opnå en agil profil

 

Få en agil profil med All-in Agile pakken og forny dig selv som en agil projektleder.

Agil projektledelse er i høj kurs hos mange virksomheder, da behovet for hurtig ændringshåndtering og udvikling stiger i takt med, at den generelle udvikling går stærkere. En agil profil kan være med til at gøre dig til den helt rette til jobbet.

Med All-in Agile pakken får du 3 af de mest anerkendte certificeringer inden for agil projektledelse.

Særlig pris: 14.295 kr.

Online 12 months access, English, 14.295,-
Online 12 måneders adgang, Dansk, 14.295,-

Alle priser er angivet i DKK og er eksklusiv moms
Leder du efter praktiske oplysninger omkring eksamen og kursusformen – tryk på kursustitlen

Book en uforpligtende demo til online kurserne
Klik her  og udfyld tilmeldingsformularen
– Vi sender dig adgang indenfor 1 hverdag…

Du kan også se videoen og blive introduceret igennem et online kursus.

Book en uforpligtende demo til online kurserne
Klik her  og udfyld tilmeldingsformularen
– Vi sender dig adgang indenfor 1 hverdag…

Du kan også se videoen og blive introduceret igennem et online kursus.

Hvad får du med?

  • Tre certificeringer rettet mod agil projektledelse – PRINCE2® Agile, SCRUM™, AgilePM®
  • 12 måneders online adgang til alle tre kurser – Underholdende undervisning – videoer, quizzer, test-eksamen og inspirerende materiale.
  • Materiale – Officiel PRINCE2® Agile, SCRUM™, og AgilePM® manual
  • Online eksamen – Adgang til eksamen til alle inkluderede kurser

Ved din tilmelding modtager du en licens til e-learning, som er aktiv i 12 måneder, hvilket betyder at Du har adgang til læringsmaterialet før eksamen og efter eksamen.

Målgruppe

Certificeringen henvender sig primært til erfarne projektledere, der har arbejdet med de klassiske vandsfaldsmodeller, og som ønsker at arbejde mere agilt.

Hvad enten du skal agere i en dynamisk projektorganisation eller i en mere hierarkisk ledet, så er en samling af de forskellige ledelsesværktøjer værd at have med sig.

Forudsætninger: En bestået PRINCE2® Foundation eksamen er et krav, for at kunne gå til en PRINCE2® Agile eksamen. Man kan dog godt tilmelde sig kurset inden man har bestået sin PRINCE2® Foundation. Ønsker du denne certificering, er du velkommen til at kontakte os.

eva

Er du i tvivl om kurset er noget for dig?
Ring til Eva på tlf:  72 44 12 34

Kursusform

Alle tre kurser foregår online via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset. Læs mere om undervisningsformen her

Ved din tilmelding modtager du en licens til e-learning, som er aktiv i 12 måneder, hvilket betyder at Du har adgang til læringsmaterialet før eksamen og efter eksamen.

Når du er klar til at tage eksamen(erne) skal du blot sende en mail til kursus@mentorix.dk med følgende informationer:

  • Navn
  • Email
  • Hvilken certificering og sprog ønsker du (eks. AgilePM – UK)
  • Evt. en bemærkning – eksempelvis dysleksi

Du vil inden for 2 hverdag få en mail fra kursus@mentorix.dk og derefter en mail fra eksamensudbyderen, som guider dig videre. OBS! Mails kan lande i spam eller uønsket post så husk at tjekke her.

Ønsker du at læse mere om selve eksamen? Læs her.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til softwareudviklingsprojekter og andre projekter med kompleksitet og uforudsigelighed. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

AgilePM er en projektledelsesmetode, som sætter dig i stand til at levere projekter med stor smidighed og hurtig ændringshåndtering, men samtidig leve op til høje krav om afrapportering og gennemsigtighed.

PRINCE2 Agile blev lanceret i juni 2015 og er det nyeste skud på stammen inden for projektledelsesmetoder. Det er en af verdens mest komplette metoder til projektledelse, fordi den kombinerer de agile metoders fleksibilitet og smidighed med PRINCE2®s skarpt definerede rammer.

Scroll Up