Årets adventskalender

Deltag i lodtrækning om 1 adventsgave

Juletiden nærmer sig, og derfor er vi gået i tænkeboksen. Julesækken er blevet fyldt op med nogle fantastiske gaver til dig, som brænder for projektledelse og kompetenceudvikling. Alt du skal gøre for deltage i vores julelodtrækning er, at tilmelde dig vores nyhedsbrev og så ellers bare læne dig tilbage i kanen og krydse lufferne.

Den 30/11 åbner vi så småt op for godterne, så tilmeld dig allerede nu, og vær med fra start.

Mentorix drillenissen har været så fræk at åbne alle gaverne. Så skal det være en overraskelse, skal du ikke smugkigge nedenfor!

Lodtrækningen er for dig med interesse inden for forskellige projektledelsesmetoder og udvikling af egne kompetencer.
De 4 gaver kan bestå af værktøjer til kompetenceudvikling eller lækkerier, som kan bidrage til en god julestemning.

Fristen for deltagelse er om..

Vind gratis adgang til +13 online kurser i projektledelsesmetoder*

Er du den heldige vinder vil du blive kontaktet d. 1 december 2017. Inden for én hverdag fremsender Mentorix kursusafdeling et log-ind til e-læringsplatformen. I denne mail vil du finde en guided video til, hvordan du nemt kan navigere rundt på platformen. 1. søndag i advent vil dit ønskede kursus være tilgængeligt for dig. Din adgang lukkes igen d. 31 december 2017.

*Bemærk at denne adventsgave inkluderer kun online kursus. Eksamen og manualen er derfor ikke inkluderet. Kan tilkøbes for en særlig julepris.

  • Fuld adgang til alle +13 kurser i bl.a. projekt,- program- og porteføljeledelse
  • Stil spørgsmål til vores undervisere
  • Se videoer og gennemfør quiz til alle kurserne
  • Gennemfør kurserne så mange gang du har lyst
  • Sparring med andre online kursister

Stort tillykke til Michael Brinch, som er den heldige vinder af fri adgang til alle vores online kurser.

Vind 30% rabat på ét kursus i 2018

Kursuskalenderen for 2018 er klar til tilmelding. Hvis du bliver den den heldige vinder af 2. advent får du 30% rabat på alle kurser. Præmien kan indløse på både vores online -og klassekurser.
*Din præmie skal indløses inden 1. marts 2018 og kan ikke kombineres med tilbud og andre rabatter. 

Vinderen er er fundet….

 Vind 1 mentortime med fokus på din personlige karrierevej

Er du den heldige vinder vil du blive kontaktet d. 15 december 2017. I denne mail vil du blive oplyst, hvilke overvejelser du skal gøre dig inden selve mentortime. Vi beder dig besvare spørgsmål omkring, hvad du forventer af vores mentor, og hvad mentoren kan forvente af dig. Endnu vigtigere, hvad du ønsker at få svar på.

Vi sammensætter en agenda, så konsultation bidrager til en interessant personlig karrierevej for dig. Et eksempel kunne være, hvad dit næste skridt som projektleder er for dig, og hvordan du når der til ved hjælp af vores certificeringer.

*Vinderen bedes kontakte Emma Rytter Hansen, erh@mentorix.dk når du er klar til en konsultation. Du bedes henvende inden d. 1. juni 2018. 

Vinderen er er fundet….

Vind  “Alpha Project Managers” bogen – Lær af verdens mest succesrige projektledere

Vinder af “Alpha Project Managers: What the Top 2% Know That Everyone Else Does Not” vil blive kontaktet d. 22/12

Bogen bygger på en landsmåling af mere end 800 projektledere fra hele verden, hvor de fremhæver de træk, der får dem til at skille sig ud i deres teams, seniorledere, kunder og interessenter. Gennem dybdeinterviews og diskussioner bliver elite-projektledernes fælles attributter – fra karakter og overbevisning til organisatoriske tilgange – afdækket og bidrager til at forklare deres resultater. Omhyggeligt undersøgt, giver denne vejledning nøgleindtryk ved at give flere perspektiver på ​​verdens mest succesrige projektledere.

Bogen er skrevet af Andy Crowe PMP PgMP og har fået 4.4 ud af 5 stjerner på Amazon.com.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og du deltager i lodtrækningen. Hvis du bliver den heldige vinder, kontakter vi dig direkte på mail efter lodtrækningen. Svarer du ikke på e-mailen inden for 7 dage efter du har vundet, trækker vi en ny vinder, og din ret til præmien bortfalder. Modtager vi dog et autosvar om at du ikke er hjemme (f.eks. på ferie), heri en dato for retur så gælder fristen indtil en uge efter du er kommet tilbage.

Når vinderne har givet deres tilladelse, offentliggøres deres navn.

Scroll Up