M_o_R® Foundation: 

Til dig, der ønsker bedre kontrol over risici i projekter og programmer.

Forstå risikostyring og forretningsgevinsterne ved at have styr på risici og trusler i virksomheden.

4.40 (11 ratings) | Gennemsnitlig beståelsesprocent: 96,91% | Antal tilmeldte: 97
Senest opdateret: 2016 | Sprog: Video på Dansk, Læsemateriale & Test på Engelsk

Det kommer du til at lære…

✔  Om risikostyring og forretningsgevinsterne ved at have styr på risici og trusler i din virksomhed.

✔  At identificere og vurdere typiske trusler og muligheder, der er væsentlige for forretningen og målsætningerne.

✔  Principper, teknikker og processer du kan bruge i praksis til at håndtere risici i organisationen og træffe informerede beslutninger.

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for dette kursus. 

Beskrivelse

M_o_R® (Management of Risk) er en internationalt anerkendt akkreditering under Axelos, der også ejer Best Practice-løsninger som Prince2®, MSP® og MoP®. Metoden sætter virksomheder i stand til at træffe informerede beslutninger om de risici, der påvirker deres performance og forretningsmål. M_o_R® bruges verden over af hundredevis af virksomheder og er egnet til både små og store, samt private og offentlige virksomheder. Mange organisationer forsømmer at styre og overvåge risici, og havner derfor i situationer uden kontrol. M_o_R® kan være med til at levere dette, uden at introducere unødige risici eller give slip på kontrollen.

Målet med kurset

  • Du får en forståelse for risiko og risikostyring og forretningsgevinsterne ved at have styr på risici og trusler i virksomheden.
  • Du lærer at betragte risici fra forskellige perspektiver, bl.a. strategi, program, projekt og drift og vurdere hvornår risikostyring bør anvendes.
  • M_o_R hjælper dig med at identificere og vurdere typiske trusler og muligheder, der er væsentlige for forretningen og målsætningerne.
  • Du får nogle principper, teknikker og processer du kan bruge i praksis til at håndtere risici i organisationen og træffe informerede beslutninger.

Undervisningsform

Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset.

Om træneren

Kenny Munck, Akkrediterede træner i PRINCE2®, MSP®, MoP® m.m.

Kenny har deltaget i mange forskellige projekter og på stort set alle niveauer fra teamleder, projektleder over programleder til medlem af styregrupper og programkomiteer.

Han er kendt som en levende og inspirerende oplægsholder, der evner at få deltagerne til at reflektere over muligheder frem for begrænsninger.

Underviser blandt andet i PRINCE2®, MSP®, MoP®, P3O® og MoR®.

Læs mere på Linkedin

 

DKK 5.895,-
Eksklusiv moms

SOMMERTILBUD:
Køb 2 kurser - betal for 1
1 time 39 min. video
18 supplerende materialer
7 tests
15-21 timer anslået studietid
12 måneders adgang
Computer, tablet og mobil
Online eksamen
Læsemanual
Bevis på din certificering

Skal du købe for to?

Få én eller flere kurser til hele dit team til én samlet pris. Kontakt os nu

Kursus indhold

Styring af risikoprincipper er: Tilpasser mål, passer kontekst, engagerer interessenter, giver klar vejledning, informerer beslutningstagning, letter kontinuerlig forbedring, skaber en understøttende kultur, opnår målbar værdi.

2 videoer – 7 min.

Styring af risikoprincipper er: Tilpasser mål, passer kontekst, engagerer interessenter, giver klar vejledning, informerer beslutningstagning, letter kontinuerlig forbedring, skaber en understøttende kultur, opnår målbar værdi.

1 video – 22 min.

Denne session dækker risikostyringspolitik, procesguide, strategi. risikoregister, udstedelsesregister, risikoforbedringsplan, risikokommunikationsplan, risikosvarplan, risikoprocesrapport og forholdet mellem dokumenter.

1 video – 7 min.

Styring af risikoprocessen inkluderer: fælles procesbarrierer, kommunikation gennem hele processen, identifikationskontekst og risici, vurdering-estimering, vurdering-evaluering, planlægning og implementering.

4 videoer – 38 min.

Denne session dækker formålet med indlejring og gennemgang, indlejring af principperne, ændring af kulturen for risikostyring, måling af værdien, overvindelse af de fælles barrierer for succes, identifikation og etablering af muligheder for forandring.

1 videoer – 3 min.

I de foregående kapitler er principperne, fremgangsmåden og den generelle proces til gennemførelse af risikostyring beskrevet.

1 video – 9 min.

Dette er den korte tekst, der introducerer netop denne session. Teksten skal være kort og præcis for at kunne tjene den funktion, den er beregnet til at understøtte. Jeg vil meget snart tilføje mere tekst til denne. Den vigtigste del af redigeringen af ​​dette område er, at det ikke kan indeholde billeder, links eller andre ting. Årsagen er, at hele området faktisk er et link.

1 video – 3 min.

Hvem er dette kursus til? 

M_o_R er velegnet til alle, som har ansvar i identificeringen, analysen samt ledelsen af risiko på et strategisk program-, projekt- eller operationelt niveau. Kurset er for dig, som er leder eller medarbejder med fokus på risikostyring, og som ønsker en grundlæggende forståelse for håndteringen af risici.

Hvad købte andre?

DKK 5.895,-
Eksklusiv moms

1 time 39 min. video
18 supplerende materialer
7 tests
15-21 timer anslået studietid
12 måneders adgang
Computer, tablet og mobil
Online eksamen
Læsemanual
Bevis på din certificering
Scroll Up //