Mentorix kursus lokationer

Find rutevejledning og praktisk information

Nivå

Mentorix ApS, Hovedkontor 
Gammel Strandvej 16, 2990 Nivå   

En stor del af vores kurser afholdelse på Nivaagaard, et gammel gods fra 1793. På kurset får du udsigten til nordsjællands smukke marker og bliver opslugt af en idyllisk stemning. Til sidst, bliver du budt velkommen af 15 medarbejdere, som alle arbejder hårdt for, at du kommer igennem et suverænt kursusforløb.

Praktisk info:
Vi har adresse i Nivå, ved siden af Nivaagaard malerisamling. Bus 388 går næsten lige til døren, og Nivå station ligger ca. 9 min. væk i gåafstand.
Er du i bil? – drej af afkørsel 7 Kokkedal eller afkørsel 6 Nivå og kør ca. 7 min. 

Parkering:
Der er fri parkering både foran og bagved.

København K

DANSK IT
Bredgade 25A, 3. sal, 1260 København K

Vores scrum kurser afholdes i samarbejde med DANSK IT, som er en medlemsforening, der fokuserer på faglig og personlig udvikling.

Praktisk info:
DANSK IT har adresse i Bredgade, 1260 København K. Bus 1A går næsten lige til døren, og Metrostation på Kongens Nytorv ligger i gåafstand på ca. 10 min.

Parkering:
Der er flere parkeringspladser lokaliseret i området omkring Bredgade. Vil du være sikker på at få en hurtig parkeringsplads kan anbefale parkeringshuset Jeudan Parkering, som ligger i ca. 7 min. gåafstand fra DANSK IT. Parkeringshuset har beliggenhed på Dronningens Tværgade 4, 1302 København.

Aarhus

I samarbejde med Flecta Consulting A/S
Comwell Hotel Aarhus,
Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C

Vi samarbejder med Flecta Consulting A/S, som er et netværksbaseret konsulenthus. Kurserne i Jylland bliver oftest afholdt i Aarhus på Comwell hotellet.

Praktisk info:
Comwell Hotel har adresse i Aarhus. Aarhus hovedbanegård ligger i ca. 2 min.  gåafstand.

Parkering:
Der findes parkering på hotellet mod betaling. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal parkeringspladser, og at det ikke er muligt at forhåndsreservere parkering.

Bruuns Galleris Parkeringshus er det største parkeringshus i Aarhus. Her kan man parkere i 3 plan. Der er åbent 24/7 – Bemærk mellem kl. 00.30 – 06.30 er der kun adgang til fods via udkørselsåbningen.

Scroll Up