Hvad er Managing Benefits®?

 

En internationalt anerkendt best practice tilgang til gevinstrealisering, der gør virksomheder og individer i stand til at definere ralistiske gevinster og udarbejde knivskarpe business cases.

 

Mentorix is an Accredited Training Organization (ATO) under APMG.Managing Benefits® and Swirl Device logo are trademarks of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved.

19.11.18, Nivå, 2 dage, Dansk, 10.500,-

Alle priser er angivet i DKK og er eksklusiv moms
Leder du efter praktiske oplysninger omkring eksamen og kursusformen – tryk på kursustitlen

Målgruppe

Managing Benefits® henvender sig til alle med ansvar for at identificere og håndtere risici på et stategisk-, program-, projekt-, eller operationelt niveau. Ledere såvel som medarbejdere, der ønsker en øget forståelse for risici og ikke mindst styringen deraf.

eva

Er du i tvivl om kurset er noget for dig?
Ring til Eva på tlf:  72 44 12 34

Fordele ved ledelsesmetoden

  • Veldokumenteret redskab, der anvendes af offentlige og private organisationer verden over.
  • Metoden tilpasses de enkelte organisationer og behovene netop der.
  • Sikrer resultatet af forretningsinitiativer.

Hvordan opnås med certificeringen?

Første trin af uddannelsen hedder Managing Benefits® Foundation. Der lærer du de grundlæggende termer, elementer og sammenhænge og får et solidt indblik i, hvordan rammeværket fungerer og kan implementeres. 

Vil du eller din organisation videre med Managing Benefits® efter Foundation certificeringen, hjælper vi dig med at skræddersy træningen, så du og evt. også dine kolleger, kommer til at mestre de nye redskaber i praksis også. Det gør vi enten gennem et overbyggende Managing Benefits® kursus målrettet jeres virksomhed, eller ved et skræddersyet personligt mentorforløb med en tungt erfaren mentor.

Din underviser

Hos Mentorix er den en naturlig forudsætning, at vores undervisere har en solid teoretisk viden i forlængelse med stor praktisk erfaring. Dygtige undervisere er grundpillen for et godt kursus.

Kenny Munck
Kenny har deltaget i mange forskellige projekter og på stort set alle niveauer fra teamleder, projektleder over programleder til medlem af styregrupper og programkomiteer.

Han er kendt som en levende og inspirerende oplægsholder, der evner at få deltagerne til at reflektere over muligheder frem for begrænsninger.

Organisationen bag Managing Benefits®

Engelske AMPG står bag metoden.  Mentorix er en af de få virksomheder i Danmark, der er akkrediteret (godkendt og uddannet) til at forhandle kurserne. Man kan kalde os en slags importør. Mange af de Managing Benefits kurser, der sælges herhjemme, formidles således via os.

Scroll Up