Hvad er AgilePM®?

Hvad er AgilePM®?

AgilePM®(Agile Project Management) er er en velegnet metode til organisationer, som ønsker at arbejde mere fleksibelt med projekter end de klassiske vandfaldsmodeller tillader.

Men samtidig ikke ønsker at gå ”all-in agile” og løsne kontrollen.

AgilePM er et agilt rammeværk, som giver dig mulighed for at lede projekter fleksibelt i forhold til forretningens skiftende krav og ændringer – samtidig med, at der sikres budgetter, leves op til business cases og snorlige styring af ressourcer og deadlines. 

Med andre ord, får du redskaber til at levere kvalitet gennem dynamiske og kontrollerede processer.

Første trin af uddannelsen hedder AgilePM® Foundation. Der lærer du de grundlæggende termer, elementer og sammenhænge. Du bliver bedre til at kunne lede og gennemføre projekter efter metoden.

Andet trin er AgilePM® Practitioner, som bygger videre på din viden fra Foundation certificeringen med sigte på bedre praksis og reel projektstyring. Du lærer bl.a. at anvende metodens forskellige elemeter i kombination med organisationens øvrige projektredskaber.

Undervisningen giver dig alt i alt viden, og redskaber til at lede projekter efter metoden på en rentabel og gennemsigtig måde.


Mentorix is an Accredited Training Organization (ATO) under APMG. AgilePM® and Swirl Device logo are trademarks of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved

Udtalelse fra en kursist

Mop Målgruppe

Mentorix blev min træningsudbyder, fordi de tilbyder online kurser. Her kunne jeg selv bestemme, hvor og hvornår jeg ønskede at forberede mig til eksamen i løbet af et helt år. Det er en smart og fleksibel undervisningsform. Undervisningsmaterialet er helt i top, godt gennemtænkt med gode tips og vejledninger.

Jamal E. Bensaoula
IT forretningsprojektleder, Banedanmark
Scroll Up