Hvad er Change Management™ ?

Change Management™

Change Management™ kurset behandler effekterne og håndteringen af forandringer, og mere vigtigt, den indflydelse en forandring kan have på en organisation.

 Certifikatet giver dig mulighed:

  • For at indtage rollen som change-, transition- eller transformation manager.
  • For at trække på en bred palette af professionelle tilgange til, hvordan en organisation implementerer en forandring smidigt.
  • For at motivere og lette medarbejderes evne til at tilpasse sig forandringer.
  • For at holde stakeholders engageret mens organisationen gennemgår en forandring eller transformation.
  • For at minimere de risici, der er forbundet med mislykkede tiltag inden for organisationsforandring.
  • For at identificere de roller, der er nødvendige for at samle et team, der mest sandsynligt kan levere en vellykket forandringsproces

Engelske AMPG står bag metoden.  Mentorix er en af de få virksomheder i Danmark, der er akkrediteret (godkendt og uddannet) til at forhandle kurserne.

Mentorix is an Accredited Training Organization (ATO) under APMG. Change Management® and Swirl Device logo are trademarks of The APM Group Limited, used under permission of The APM Group Limited. All rights reserved

Udtalelse fra en kursist

Mentorix blev min træningsudbyder, fordi de tilbyder online kurser. Her kunne jeg selv bestemme, hvor og hvornår jeg ønskede at forberede mig til eksamen i løbet af et helt år. Det er en smart og fleksibel undervisningsform. Undervisningsmaterialet er helt i top, godt gennemtænkt med gode tips og vejledninger.

Jamal E. Bensaoula
IT forretningsprojektleder, Banedanmark
Scroll Up