Hvad er Scrum™ ?

Certificering for en agil projektleder

Det er den mest udbredte best practice metode til agil projektledelse og produktionsstyring verden over.

I sporten rugby er Scrum en måde til at få bolden i spil på igen efter et stop.

Deraf navnet på metoden, der typisk anvendes til projekter, hvor uforudsigeligheden er stor, hvor produkt-specifikationer og krav ændres løbende.

Det er et udpræget fleksibelt ledelsesværktøj, der kan tilpasses mange fagområder, kulturer og brancher.

Alt er baseret på massiv best practice viden og rammeværket har bevist sig selv for længst.

Få styr på SCRUM™ certificeringerne

  • Scrum Developer™ henvender sig til dig, der skal arbejde i et Scrum team eller som samarbejder med et Scrum team. Indgangen til Scrum, som sikrer at du ved nok om metoden til effektivt at kunne levere til projekter der ledes efter den. (dedicated tea

Scrum Master™ er for dig, der står for at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, og som skal sikre at alle processer bliver overholdt. (servant leadership)

Scrum Product Owner™ er målrettet dig, der er ansvarlig for de overordnede forretningsmæssige krav i Scrum projekter. (voice of the customer). og du vil typisk være ansat på forretningssiden i virksomheden.

 

 

Mentorix is a SCRUMstudy Authorized Training Partner (ATP). SPOC™, SMC™ og SDC™ are trademarks owned by SCRUMstudy.

Udtalelse fra en kursist

Mop Målgruppe

Jesper gjorde det, som jeg kan godt lide, at man endnu mere, kontinuerligt, hele tiden kommer med et hurtigt ‘kontrol/eksamens relateret’ spørgsmål til kursisterne. Det skal blot tage 10 sek og så videre. Er der ingen der svarer hurtigt gives svaret i stedet og så videre igen..”

Kursist på Scrum
Projektleder
Scroll Up