Kompetenceudvikling

Vi arbejder med kompetenceudvikling indenfor bl.a. Projektledelse, Programledelse, Porteføljeledelse. Vi vil nu hjælpe dig med, hvilket kursus der er rettet mod dine behov i forlængelse af at udvikle dine kompetencer.  

I Mentorix arbejder vi ud fra vores motto Moving minds – det er nemlig dét, som det hele handler om, hvis en virksomhed ønsker at optimere organisationen ved at øge medarbejdernes kompetencer.

Projektledelse

Programledelse

Porteføljeledelse

Risikostyring

Fra indlæring af viden til eksekvering i praksis

Det er mennesket, ikke kun værktøjet, der udgør forskellen, hvis investering i uddannelse skal lykkes. At have de bedste og rigtige redskaber i værktøjskassen er vigtigt. Men at forstå redskaberne og at kunne bruge dem i praksis er mindst ligeså vigtigt. Det sidste kan langt fra alle certificerede medarbejdere…

Alt i alt gør vi vores yderste for at lære dig at anvende dine nye værktøjer at skabe solide resultater – i stedet for blot at levere et quick fix, der hurtigt glemmes dem igen.

Alle kursusforløb afsluttes med et certifikat, som du kan gøre brug af resten af din karriere.

Vi arbejder med tre områder:

  • Mindset – hvor der reflekteres over de forskellige scenarier med en tungt praksis-erfaren underviser og
  • Skillset – hvor værktøjskassen såvel som mindsettet trænes og optimeres. Vi anvender en til en mentortimer med nogle af landets stærkeste kompetencer. Og vi anvender særligt udviklet simulationstræning til grupper – kompetencetræning hvor fejl ikke koster dyrt. Ligesom eksempelvis læger, piloter og soldater også træner deres kompetencer udenfor virkeligheden.
  • Toolset – hvor den enkelte medarbejder lærer i de nødvendige ledelsesværktøjer

Best Practice Guideline - Axelos® kurser

Copyright © AXELOS Limited 2017. All rights reserved. Material is reproduced under licence from AXELOS®. All rights reserved.

Scroll Up