AgilePM® Foundation er den komplette, agile projektledelsesmodel

AgilePM som et blended eller onlinekursus?

Du har 12. mdr. fuld adgang til online kurset, hvor du kan se videorne når det passer dig. På platformen, hvor kurset ligger har du også mulighed for at tage quizzer, så du kan teste din viden hen ad vejen.

Du har også adgang til et online community hvor du kan stille spørgsmål og få svar på disse, af tilknyttede undervisere og andre deltagere.

Så du kan altid få hjælp og sparring af akkrediterede trænere.

Pris for online kurset kr. 5.895,-  

Du kan tage kurset som et blended forløb, hvilket vil sige en blanding af e-læring og klasseundervisning.

Forløbet starter med, at du har fleksibiliteten til at forberede dig hjemme – eller hvor du nu har lyst, med adgangen til vores online kursus. Denne adgang kan du benytte dig af i et år, hvis der er noget teori, du ønsker at få genopfrisket.

Efter e-læringen er gennemført foregår den efterfølgende undervisning i et klasseværelse med andre kursister, hvor du fysisk kan sparre med andre deltagere og din underviser omkring udfordringer i den daglige projektledelse.

Pris for blended kurset kr. 10.500,- 

Skulle du have lyst til at læse om hvordan eksamen foregår, kan du gøre dette her.

Du får bedre kontrol over  projekterne. Hurtig leverance af forandringer. Bedre integration med virksomhedens øvrige forandringsinitiativer. 

Du får et overblik over teknikker til at planlægge samt styre bl.a. tid og kvalitet i et agilt projekt, og du lærer om roller, ansvar og prioritering.

Du får forståelse for principperne i AgilePM® og hvilke roller metoden anbefaler i organisationen. Du opnår en bedre forståelse for din egen rolle.

AgilePM® er en stand-alone metode, som vil være tilstrækkelig for mange organisationer, men som også enkelt lader sig kombinere med andre metoder som Scrum eller PRINCE2®. 

Skal du med på AgilePM Foundation kurset?

Kurset er for dig der deltager i eller leder projekter, hvor agile metoder benyttes enten alene eller i kombination med andre metoder.

Kurset er for dig, der ønsker en agil og fleksibel metode til at planlægge, organisere og styre et projekt fra A-Z. Det er relevant, hvis du arbejder i projekter – enten som projektdeltager, teamleder eller projektleder, eller hvis projektledelse indgår i dine fremtidsplaner.

Kurset er desuden velegnet til at give dig et overblik over hvad agile grundlæggende er. Metoden har inspireret til de grundlæggende principper, som i dag ligger bag alle agile metoder.

Der er ingen forudsætninger for at deltage i kurset.  

Hvad er AgilePM®

AgilePM® (Agile Project Management) er en velegnet metode til organisationer, som ønsker at arbejde mere fleksibelt med projekter end de klassiske vandfaldsmodeller tillader. Men samtidig ikke ønsker at gå ”all-in agile” og løsne kontrollen.

AgilePM er et agilt rammeværk, som giver dig mulighed for at lede projekter fleksibelt i forhold til forretningens skiftende krav og ændringer – samtidig med, at der sikres budgetter, leves op til business cases og snorlige styring af ressourcer og deadlines. Med andre ord, får du redskaber til at levere kvalitet gennem dynamiske og kontrollerede processer.

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

Scroll Up