AgilePM® Foundation

En komplet agile projektledelsesmodel

Kurset er for dig der deltager i eller leder projekter, hvor agile metoder benyttes enten alene eller i kombination med andre metoder. Kurset er for dig, der ønsker en agil og fleksibel metode til at planlægge, organisere og styre et projekt fra A-Z. Det er relevant, hvis du arbejder i projekter – enten som projektdeltager, teamleder eller projektleder, eller hvis projektledelse indgår i dine fremtidsplaner. Der er ingen forudsætninger for at deltage i kurset

AgilePM-elearning

AgilePM Foundation som online kursus 

Online kursus eller e-læringskursus består i at du har fleksibiliteten til at tage kurset hjemme eller hvor du har lyst. Du tager samtidig eksamen online, læs mere her.

  • Se kurset når og hvor du har lyst
  • Kurset kan ses på computer, tablet eller mobilen.
  • Du kan høre kurset via lydfil
  • Du kan benytte dig af 12 mdr. online adgang til kurset og materiale
  • Så du altid kan få genopfrisket kurset
  • Få sparring og vejledning online af trænere og andre deltagere
  • Eksamen og manual er inkluderet.

Pris kr. 5.895,- ekskl. moms

Hvad er dit udbytte af kurset?

Du får et overblik over teknikker til at planlægge samt styre bl.a. tid og kvalitet i et agilt projekt, og du lærer om roller, ansvar og prioritering.

Du får bedre kontrol over projekterne, hurtig leverance af forandringer og bedre integration med virksomhedens øvrige forandringsinitiativer. 

AgilePM® er en stand-alone metode, som vil være tilstrækkelig for mange organisationer, men som også enkelt lader sig kombinere med andre metoder som Scrum eller PRINCE2®.

Hvad er AgilePM? 

AgilePM® (Agile Project Management) er en velegnet metode til organisationer, som ønsker at arbejde mere fleksibelt med projekter end de klassiske vandfaldsmodeller tillader. Men samtidig ikke ønsker at gå ”all-in agile” og løsne kontrollen.

AgilePM er et agilt rammeværk, som giver dig mulighed for at lede projekter fleksibelt i forhold til forretningens skiftende krav og ændringer – samtidig med, at der sikres budgetter, leves op til business cases og snorlige styring af ressourcer og deadlines. Med andre ord, får du redskaber til at levere kvalitet gennem dynamiske og kontrollerede processer.

30 Dages Gratis Adgang

Udvikling af kompetencer,
som sætter skub i karrieren

Scroll Up