Change Management™ kursus

Med Change Management™ Foundation kurset lærer du, hvordan du og din organisation skal forholde jer til forandringer og hvordan du sikrer at i går den rigtige vej

Mentorix er vi eksperter i forandring og udvikling af mennesker, og gennem vores mangeårige arbejde med forandringsledelse har vi tilegnet os en bred teoretisk og praktisk erfaring, der kan være med til at sikre succesfulde forandringsprocesser for vores kunder – det gælder selvfølgelig også vores Change Management kursus. 

Vi kan tilbyde dig Change Management Foundation kurset som et blended eller online kursus

Du kan tage kurset som et blended forløb. Dette vil sige en blanding af e-læring og klasseundervisning.

Forløbet starter med, at du har fleksibiliteten til at forberede dig hjemme – eller hvor du nu har lyst – med adgangen til vores online kursus. Denne adgang kan du benytte dig af i et år, hvis der er noget teori, du ønsker at få genopfrisket.

Efter e-læringen er gennemført foregår den opfølgende undervisning i et klasseværelse med andre kursister. Her kan du fysisk sparre med andre deltagere og din underviser.

Pris for blended kursus kr. 10.500,-

Change Management online kurset giver dig 12 mdr. fuld adgang til videokurset og materialer hvor du bl.a finder case studies og relevante værktøjer som du kan printe ud og bruge i dit arbejde. Du kan teste din viden med quizzer og øvelser.

På platformen, hvor kurset ligger, er der et online community med andre deltagere. Her du mulighed for at sparrer med andre og en underviser, hvis du har spørgsmål du ønsker at få besvaret.

Eksamen og manual inkluderet

Pris for online kurset kr. 5.895,-

læs om hvordan du tager online eksamen her

change management kursus

Bliv klædt på til forandring med Mentorix’ Change Management kursus

På vores Change Management kursus lærer du også om effektive kommunikationsmetoder, og hvordan interessenter med forskellige udgangspunkter håndteres på en effektiv måde.

På kurset gennemgås teorier og praktisk håndtering af jeres forhold til ændringer, og hvorledes ændringer påvirker og styres i organisationen.

Du får konkrete metoder til kommunikation og interessenthåndtering, og kurset afsluttes med metoder til praktisk ændringsstyring.

Vores Change Management kursus klæder dig kort sagt på til at håndtere alle de udfordringer og opgaver, du møder i forbindelse med implementeringen af forandringer i organisationen.

Hvem henvender kurset sig til?

En certificering i Change Management Foundation, og dermed relevant teoretisk viden og praktiske værktøjer, er yderst fordelagtig for dig – uanset om du er projektleder for organisatoriske ændringer, om du arbejder som programleder, som Business Change Manager i en programstyregruppe eller som leder, eller om du er medarbejder i en kommunikationsafdeling, der er tilknyttet en organisatorisk ændring.

Med andre ord er vores Change Management kursus skræddersyet til såvel ledere som andre med ansvar for at gennemføre og implementere forandringsprocesser.

Hvad er Change Management™

Change Management er en struktureret tilgang til forandring fra den nuværende situation til en ønsket fremtidig situation. Forandringsprocessen har til formål at få organisationen – medarbejderne til at acceptere ændringer i deres nuværende situation.

Med Mentorix’ Change Management kursus lærer du at mestre konkrete redskaber, som du aktivt kan bruge i arbejdet med at skabe forandringsprocesser. Har du spørgsmål til vores Change Management kursus eller andre af vores kurser, er du altid velkommen til at kontakte os.

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

Scroll Up