Change Management™ 

Sikre at organisationen går den rigtige vej

En certificering i Change Management Foundation, og dermed relevant teoretisk viden og praktiske værktøjer, er yderst fordelagtig for dig – uanset om du er projektleder for organisatoriske ændringer, om du arbejder som programleder, som Business Change Manager i en programstyregruppe eller som leder.

Med andre ord er vores Change Management kursus skræddersyet til såvel ledere som andre med ansvar for at gennemføre og implementere forandringsprocesser.

change management kursus

Change Management kursus som online kursus?

Online kursus eller e-læringskursus består i at du har fleksibiliteten til at tage kurset hjemme eller hvor du har lyst. Du tager samtidig eksamen online, læs mere her

  • Se kurset når og hvor du har lyst
  • Kurset kan ses på computer, tablet eller mobilen.
  • Du kan høre kurset via lydfil
  • Du kan benytte dig af 12 mdr. online adgang til kurset og materiale
  • Så du altid kan få genopfrisket kurset
  • Få sparring og vejledning online af trænere og andre deltagere
  • Eksamen og manual er inkluderet.

Pris kr. 5.895,- ekskl. moms

Bliv klædt på til forandring med Change Management kursus

På vores Change Management kursus lærer du også om effektive kommunikationsmetoder, og hvordan interessenter med forskellige udgangspunkter håndteres på en effektiv måde.

På kurset gennemgås teorier og praktisk håndtering af jeres forhold til ændringer, og hvorledes ændringer påvirker og styres i organisationen.

Du får konkrete metoder til kommunikation og interessenthåndtering, og kurset afsluttes med metoder til praktisk ændringsstyring.

Vores Change Management kursus klæder dig kort sagt på til at håndtere alle de udfordringer og opgaver, du møder i forbindelse med implementeringen af forandringer i organisationen.

Hvad er Change Management™?

Change Management er en struktureret tilgang til forandring fra den nuværende situation til en ønsket fremtidig situation. Forandringsprocessen har til formål at få organisationen – medarbejderne til at acceptere ændringer i deres nuværende situation.

Med Mentorix’ Change Management kursus lærer du at mestre konkrete redskaber, som du aktivt kan bruge i arbejdet med at skabe forandringsprocesser. Har du spørgsmål til vores Change Management kursus eller andre af vores kurser, er du altid velkommen til at kontakte os.

30 Dages Gratis Adgang

Udvikling af kompetencer,
som sætter skub i karrieren

Scroll Up