Change Management™ Kursus

Med Change Management™ Foundation kurset lærer du hvordan du og din organisation skal forholde jer til forandringer og hvordan du sikrer at i går den rigtige vej

Vi kan tilbyde dig Change Management Foundation kurset som et blended eller online kursus?

Du kan tage kurset som et blended forløb. Dette vil sige en blanding af e-læring og klasseundervisning.

Forløbet starter med, at du har fleksibiliteten til at forberede dig hjemme – eller hvor du nu har lyst – med adgangen til vores online kursus. Denne adgang kan du benytte dig af i et år, hvis der er noget teori, du ønsker at få genopfrisket.

Efter e-læringen er gennemført foregår den opfølgende undervisning i et klasseværelse med andre kursister. Her kan du fysisk sparre med andre deltagere og din underviser.

Pris for blended kursus kr. 10.500,-

Change Management  online kurset giver dig:

12 mdr. fuld adgang til videokurset og materialer

Der er bl.a. case studies

Relevante værktøjer som du kan printe ud og bruge i dit arbejde

Test din viden med quizzer

Øvelser

Online community med andre deltagere. Her du mulighed for at sparre med andre og en underviser, hvis du har spørgsmål du ønsker at få besvaret.

Eksamen og manual inkluderet

Pris for online kurset kr. 5.895,-

læs om hvordan du tager online eksamen her

Forandringsledelse change management

Du lærer også hvordan effektive kommunikationsmetoder, hvordan interessenter med forskellige interesser håndteres på en effektiv måde.

På kurset gennemgås teorier og praktisk håndtering af jeres forhold til ændringer, og hvorledes ændringer påvirker og styres i organisationen, der ændres.

Du får konkrete metoder til kommunikation og interessanthåndtering og kurset afsluttes med metoder til praktisk ændringsstyrring. 

Change Management Foundation kurset henvender sig til ledere og kommunikationspersoner, der er engagerede og involverede i tilrettelæggelsen, gennemførsel og styring af organisatoriske ændringer.

En certificering i Change Management Foundation, og dermed relevant teoretisk viden og praktiske værktøjer, er yderst fordelagtige for dig som enten projektleder for organisatoriske ændringer. En som arbejder som programleder eller Business Change Manager i en programstyregruppe, eller leder eller er medarbejder i en kommunikationsafdeling, der er tilknyttet en organisatorisk ændring

Hvad er Change Management™

Change Management er en struktureret tilgang til forandring fra den nuværende situation til en ønsket fremtidig situation. Forandringsprocessen har til formål at få organisationen – medarbejderne til at acceptere ændringer i deres nuværende situation.

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

Scroll Up