Med Change Management™ lærer du hvordan du og din organisation skal forholde jer til forandringer og hvordan du sikrer at i går den rigtige vej

Du lærer også hvordan effektive kommunikationsmetoder, hvordan interessenter med forskellige interesser håndteres på en effektiv måde.

På kurset gennemgås teorier og praktisk håndtering af jeres forhold til ændringer, og hvorledes ændringer påvirker og styres i organisationen, der ændres.

Du får konkrete metoder til kommunikation og interessanthåndtering og kurset afsluttes med metoder til praktisk ændringsstyrring. 

Kurset henvender sig til ledere og kommunikationspersoner, der er engagerede og involverede i tilrettelæggelsen, gennemførsel og styring af organisatoriske ændringer.

En certificering i Change Management, og dermed relevant teoretisk viden og praktiske værktøjer, er yderst fordelagtige for dig som enten projektleder for organisatoriske ændringer, arbejder som programleder eller Business Change Manager i en programstyregruppe, eller leder eller er medarbejder i en kommunikationsafdeling, der er tilknyttet en organisatorisk ændring

Hvad er Change Management™

Change Management er en struktureret tilgang til forandring fra den nuværende situation til en ønsket fremtidig situation. Forandringsprocessen har til formål at få organisationen – medarbejderne til at acceptere ændringer i deres nuværende situation.

Vi kan tilbyde dig Change Management™ kurset som et blended eller online kursus?

Du kan tage kurset som et blended forløb, hvilket vil sige en blanding af e-læring og klasseundervisning.

Forløbet starter med, at du har fleksibiliteten til at forberede dig hjemme – eller hvor du nu har lyst – med adgangen til vores online kursus. Denne adgang kan du benytte dig af i et år, hvis der er noget teori, du ønsker at få genopfrisket.

Efter e-læringen er gennemført foregår den opfølgende undervisning i et klasseværelse med andre kursister, hvor du fysisk kan sparre med andre deltagere og din underviser omkring udefordringer i den daglige projektledelse.

Du kan også tage kursus som et rent online kursus, hvis du ønsker det.

BEMÆRK venligst at kursets videoer, materialer og eksamen er på engelsk men at undervisningen er på dansk.

The Swirl logo™ Change Management® is a trademarks of the APM Group Ltd., used under permission of the APM Group Ltd. All rights reserved.

Change management logo

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

…eller få en gratis forsmag  i 14 dage.

Scroll Up