På IT Asset Management Foundation (ITAM) kurset lærer du systematisk at nedbringe virksomhedens økonomiske risiko, samtidig med at du optimerer udgifterne til licensbetalinger.

Sådan foregår ITAM certificeringen

Du kan tage kurset som et blended forløb, hvilket vil sige en blanding af e-læring og klasseundervisning.

Forløbet starter med, at du har fleksibiliteten til at forberede dig hjemme – eller hvor du nu har lyst – med adgangen til vores online kursus. Denne adgang kan du benytte dig af i et år, hvis der er noget teori, du ønsker at få genopfrisket.

Efter e-læringen er gennemført foregår den opfølgende undervisning i et klasseværelse med andre kursister, hvor du fysisk kan sparre med andre deltagere og din underviser.

Pris for blended kursus kr. 10.500,-

ITAM online kurset giver dig 12 mdr. fuld adgang til videokurset og materialer, hvor der bl.a. ligger case studies, relevante værktøjer som du kan printe ud og bruge i dit arbejde.

Du kan teste din viden med quizzer og øvelser.

På platformen er der et online community med andre deltagere. Her du mulighed for at sparre med andre og en underviser, hvis du har spørgsmål du ønsker at få besvaret.

Eksamen og manual inkluderet

Pris for online kurset kr. 5.195,-

læs om hvordan du tager online eksamen her

It asset management foundation

Kurset giver dig en grundlæggende forståelse for metodens terminologi og anvendelse, og giver samtidig en indføring i professionel IT Asset Management

Du lærer bl.a.

Hvorfor din organisation har brug for ITAM

ITAM forretningsdicipliner og best practices

Udfordringer og fordele forbundet med ITAM i et dynamisk IT miljø

4 nøgleområder inden for ITAM og deres indbydes relation (SAM, HAM, SEAM, PINAM)

IT Asset livscyklus fra indkøb til afvikling og bortskaffelse

Hvad man skal være opmærksom på i den daglige IT drift i forhold til compliance

Hvordan man vurderer ITAM mål indenfor din organisation

ITAM ecosystem og nøgleinteressenter

Hvordan ISO methologien og ITSM best practice tilgangen kan bidrage til et succesfuldt ITAM program

Risiko- og omkostningskontrol af dine IT assets

ITAM Målgruppe

Et succesfuldt ITAM program involverer flere afdelinger i en organisation, derfor er kurset målrettet budget managers/controllere samt ansvarlige indenfor IT service og finans.

Hvad er ITAM?

IT Asset Management (ITAM) handler ikke blot om at undgå million bøder og erstatningskrav for manglende licensbetaling, men i særdeleshed om at begrænse den forretningsrisiko, der ligger i ikke at have styr på sit it-setup – at fremme en positiv adfærd.

Dyre retssager, mangler tillid til virksomhedens ledelse, uklar risikoprofil udgør en risiko for mange virksomheder.

ITAM kurser giver deltagerne operationelle værktøjer til at optimere omkostningerne forbundet med virksomhedernes it-drift.

ITAM Foundation er et kursus, hvor du lærer systematisk at nedbringe virksomhedens økonomiske risiko, samtidig med at du optimere udgifterne til licensbetalinger.

Undervisningen tager derfor udgangspunkt i de eksisterende IT Service Management best practice processer og tilfører en operationel tilgang til at arbejde med ISO-standarder på tværs af ITAM områderne.

Med en certificering i ITAM får du papir på at du kan bidrage til at øge transparensen i virksomhedens risiko profil, der i sidste ende er en væsentlig faktor at vurdere virksomhedens værdi.

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

Scroll Up