Med et kursus i forandringsledelse (Change Management™ Foundation) får du kendskab til de nødvendige roller som skal sikre en succesfuld forandring.

Vi kan tilbyde dig kurset i forandringsledelse som et online kursus?

Du kan tage dette kursus som et online forløb. Hvilket betyder at du har 12.mdr. adgang til kurset. Du får fleksibiliteten til at tage kurset når det passer dig og du kan se kurset derhjemme, i toget eller hvor du har lyst (du skal bare have internet adgang). 

På platformen, hvor du finder kursusvideoerne og materialet kan du ligeledes tage relevante quizzer, finde inspirerende videoer, case studies og værktøjer du kan printe ud og bruge aktivt i dit arbejde. 

Du finder også et online community, hvor du kan sparrer med andre deltagere og en akkrediteret træner, der kan hjælpe dig med de spørgsmål du eventuelt måtte have. 

Pris kr. 5.895,-

Hvis du vil vide hvordan eksamen foregår så klik videre her

change management kursus

Forandringsledelses kurset giver dig inspiration til at udvikle strategier til at fastholde menneskers motivation under forandringsprocessen. 

På kurset lærer du bl.a. også om hvordan den organisatoriske forandring finder sted. Du vil lærer om de forskellige typer af forandringer – eksempelvis planlagt.

Kurset i forandringsledelse henvender sig til ledere og kommunikationspersoner, der er engagerede og involverede i tilrettelæggelsen, gennemførsel og styring af organisatoriske ændringer.

En certificering i forandringsledelse (Change Management Foundation) og dermed relevant teoretisk viden og praktiske værktøjer, er yderst fordelagtige for dig som projektleder for organisatoriske ændringer.

Du kan også arbejde som programleder eller Business Change Manager i en programstyregruppe, eller leder eller medarbejder i en kommunikationsafdeling, der er tilknyttet en organisatorisk ændring

Hvad er Forandringsledelse?

(Change Management™)

Change Management er en struktureret tilgang til forandring fra den nuværende situation til en ønsket fremtidig situation. Forandringsprocessen har til formål at få organisationen – medarbejderne til at acceptere ændringer i deres nuværende situation.

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

Scroll Up