Lær om SAFe® og bliv klædt på til at arbejde agilt og effektivt i større programmer

I Leading SaFe lærer du at forstå hvordan de tre niveauer i SAFe – Team, Program og Portfolio – spiller sammen og understøtter hinanden. Få den pragmatiske og erfaringsbaserede vinkel på hvordan man får SAFe til at fungere i en udviklingsorganisation

Hvordan foregår Leading SaFe kurset og certificeringen?

Leading Safe foregår som et klassekursus, hvor du sidder sammen med andre kursister og bliver undervist af en fagspecialist.
Her er der rig mulighed for at sparre med de andre på holdet og få svar på dine spørgsmål af underviseren.
Eksamen foregår online. Det betyder at du kan tage den hjemmefra, på arbejdet eller et helt andet sted der passer dig.

Kurset er pragmatisk og erfaringsbaseret. Det betyder, at vi ikke udelukkende går efter, at du kan bestå certificeringen efter kurset. Vi insisterer på at lære dig, hvad der efter vores erfaringer, skal til for at få SAFe til at fungere i hverdagen.

”It takes more than SAFe to make SAFe work”, som vi siger.

Dette betyder for dig som deltager:

  • både at det er lettere at bringe dine læringer fra kurset i spil i hverdagen straks efter kurset.
  • men også at vi foreslår at følge Scaled Agile Inc’s anbefaling om at sætte noget tid af til at læse op til certificeringen efter kurset.

Certificeringen gennemføres online og på egen hånd indenfor 30 dage efter kurset.  Både Scaled Agile og vi anbefaler, at du efter kurset forbereder dig til testen – efter Study Tips fra Scaled Agile, som du får udleveret på kurset.

Læs mere omkring eksamen her

 

Pris kr. 11.000,- inkl manual og certificering

Leading Safe

Hvad lærer du på kurset? 

Du kommer til at lære om SAFe ved at opleve, hvordan flere teams arbejder sammen i et Agile Release Train om, at løse en fælles og gennemgående opgave – med fokus på planlægning på de forskellige niveauer. Gennemgangen af teorien tager afsæt i praktiske eksempler og en fælles opgaveløsning. Kurset klæder dig på til at være en drivende kraft i forhold til at arbejde agilt i større programmer og organisationer.

 

Efter kurset vil du kunne:

Forstå og identificere Value Streams

Skabe overblik over jeres portefølje af Agile udviklingsinitiativer

Igangsætte programmer i form af Agile Release Trains

Facilitere Roadmap planlægning og Program Increment planlægning

Bidrage til at skalere Agile i din virksomhed

Navigere udenom de mest almindelige faldgruber i forandringsledelsen

Hvem skal med på kurset?

Leading Safe kurset er for alle, som har arbejdet med Scrum og Agile i nogen tid, og som nu brænder for at drive det videre. Brænder for at få Agile til at passe ind i resten af organisationen – og dermed få aktiveret det ofte uudnyttede potentiale, der ligger i det agile.

Typiske deltagere er projektledere, programledere og linjeledere i en udviklingsorganisation, Scrum Mastere, Product Owners, enterprise arkitekter, test-managers, PMO folk – og andre, som ønsker at spille en aktiv rolle i at få Scrum og Agile til at spille i hele organisationen.

Hvad er SAFe?

SAFe står for Scaled Agile Framework og er en gennemarbejdet og veldokumenteret metode til at håndtere de udfordringer, som mange større agile implementeringer møder efter nogen tid. På dette kursus lærer du, hvordan du kan organisere programmer i ”Agile Release Trains” baseret på din virksomheds Value Streams. De udgør jeres kerneforretning – det som gør jeres kunder glade.

Scroll Up