M_o_R® Foundation

giver dig  bedre kontrol over risici i projekter og programmer

Du får en forståelse for risiko og risikostyring og forretningsgevinsterne ved at have styr på risici og trusler i virksomheden. Du lærer at betragte risici fra forskellige perspektiver, bl.a. strategi, program, projekt og drift og vurdere hvornår risikostyring bør anvendes. M_o_R hjælper dig med at identificere og vurdere typiske trusler og muligheder, der er væsentlige for forretningen og målsætningerne. Du får nogle principper, teknikker og processer du kan bruge i praksis til at håndtere risici i organisationen og træffe informerede beslutninger.

Mor Foundation

MoR Foundation som et online kursus?

Online kursus eller e-læringskursus består i at du har fleksibiliteten til at tage kurset hjemme eller hvor du har lyst. Du tager samtidig eksamen online, læs mere her

  • Se kurset når og hvor du har lyst
  • Kurset kan ses på computer, tablet eller mobilen.
  • Du kan høre kurset via lydfil
  • Du kan benytte dig af 12 mdr. online adgang til kurset og materiale
  • Så du altid kan få genopfrisket kurset
  • Få sparring og vejledning online af trænere og andre deltagere
  • Eksamen og manual er inkluderet.

Pris kr. 5.895,- ekskl. moms

Hvem er målgruppen?

M_o_R  er velegnet til alle, som har ansvar i identificeringen, analysen samt ledelsen af risiko på et strategisk program-, projekt- eller operationelt niveau. Kurset er for dig, som er leder eller medarbejder med fokus på risikostyring, og som ønsker en grundlæggende forståelse for håndteringen af risici.

Hvad er MoR® Foundation?

M_o_R® (Management of Risk) er en internationalt anerkendt akkreditering under Axelos, der også ejer Best Practice-løsninger som Prince2®, MSP® og MoP®.

Metoden sætter virksomheder i stand til at træffe informerede beslutninger om de risici, der påvirker deres performance og forretningsmål. M_o_R® bruges verden over af hundredevis af virksomheder og er egnet til både små og store, samt private og offentlige virksomheder.

Mange organisationer forsømmer at styre og overvåge risici, og havner derfor i situationer uden kontrol.

M_o_R® kan være med til at levere dette, uden at introducere unødige risici eller give slip på kontrollen.

30 Dages Gratis Adgang

Udvikling af kompetencer,
som sætter skub i karrieren

Scroll Up