M_o_R® Foundation giver dig  bedre kontrol over risici i projekter og programmer

Med en anerkendt tilgang til risikostyring får du overblik over virksomhedens, programmet eller projektets risici. Det kan være med til at indgå i prioriteringen af projekter.

Sådan foregår Mor® Foundation certificeringen

Du kan tage kurset som et blended forløb, hvilket vil sige en blanding af e-læring og klasseundervisning.

Forløbet starter med, at du har fleksibiliteten til at forberede dig hjemme – eller hvor du nu har lyst – med adgangen til vores online kursus. Denne adgang kan du benytte dig af i et år, hvis der er noget teori, du ønsker at få genopfrisket.

Efter e-læringen er gennemført foregår den opfølgende undervisning i et klasseværelse med andre kursister, hvor du fysisk kan sparre med andre deltagere og din underviser omkring udfordringer i den daglige projektledelse.

MoR Foundation online kurset giver dig 12 mdr. fuld adgang til videokurset og materialer, hvor du bl.a kan finde case studies og relevante værktøjer som du kan printe ud og bruge i dit arbejde.

Du kan teste din viden med quizzer og øvelser.

På platformen, hvor kurset kigger, er der et online community med andre deltagere. Her du mulighed for at sparrer med andre og en underviser, hvis du har spørgsmål du ønsker at få besvaret.

Eksamen og manual inkluderet

Pris for online kurset kr. 5.895,-

læs om hvordan du tager online eksamen her

Mor

Nå målsætningen med projekterne, ved at reducere risici. Bedre styr på usikkerhederne i virksomhedens projektportefølje. 

Hvad er risiko og risikostyring, og hvorfor er det vigtigt?
Du får en forståelse for risiko og risikostyring og forretningsgevinsterne ved at have styr på risici og trusler i virksomheden.

Hvornår bør risikostyring anvendes?
Du lærer at betragte risici fra forskellige perspektiver, bl.a. strategi, program, projekt og drift og vurdere hvornår risikostyring bør anvendes.

Hvordan identificerer I centrale risici?
M_o_R® hjælper dig med at identificere og vurdere typiske trusler og muligheder, der er væsentlige for forretningen og målsætningerne.

Hvordan planlægger og organiserer I håndteringen af risici?
Du får nogle principper, teknikker og processer du kan bruge i praksis til at håndtere risici i organisationen og træffe informerede beslutninger.

M_o_R målgruppe

M_o_R® er velegnet til alle, som har ansvar i identificeringen, analysen samt ledelsen af risiko på et strategisk program-, projekt- eller operationelt niveau. Kurset er for dig, som er leder eller medarbejder med fokus på risikostyring, og som ønsker en grundlæggende forståelse for håndteringen af risici.

<

Hvad er Mor?

M_o_R® (Management of Risk) er en internationalt anerkendt akkreditering under Axelos, der også ejer Best Practice-løsninger som Prince2®, MSP® og MoP®.

Metoden sætter virksomheder i stand til at træffe informerede beslutninger om de risici, der påvirker deres performance og forretningsmål. M_o_R® bruges verden over af hundredevis af virksomheder og er egnet til både små og store, samt private og offentlige virksomheder.

Mange organisationer forsømmer at styre og overvåge risici, og havner derfor i situationer uden kontrol.

M_o_R® kan være med til at levere dette, uden at introducere unødige risici eller give slip på kontrollen.

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

Scroll Up