MSP® Practitioner giver dig et bedre kendskab til, hvordan du kan benytte metoderne og værktøjerne til at styre og levere succesfulde forandringer i din hverdag

MSP® Practitioner online kursus – få fordelen i fleksibiliteten

Du kan tage kurset som et blended forløb, hvilket vil sige en blanding af e-læring og klasseundervisning.

Forløbet starter med, at du har fleksibiliteten til at forberede dig hjemme – eller hvor du nu har lyst – med adgangen til vores online kursus. Denne adgang kan du benytte dig af i et år, hvis der er noget teori, du ønsker at få genopfrisket.

Efter e-læringen er gennemført foregår den opfølgende undervisning i et klasseværelse med andre kursister, hvor du fysisk kan sparre med andre deltagere og din underviser omkring udefordringer i den daglige projektledelse.

Pris for blended forløb kr. 10.500,-

MSP Practitioner  online kurset giver dig:

12 mdr. fuld adgang til videokurset og materialer

Der er bl.a. case studies

Relevante værktøjer som du kan printe ud og bruge i dit PRINCE2-projekt

Test din viden med quizzer

Øvelser

Online community med andre deltagere. Her du mulighed for at sparre med andre og en underviser, hvis du har spørgsmål du ønsker at få besvaret.

Eksamen og manual inkluderet

Pris for online kurset kr. 5.195,-

læs om hvordan du tager online eksamen her

MSP

Ved at gennemføre MSP® Practitioner opnår du en dybere forståelse for teorien og du får mulighed for at løse opgaver og cases i forbindelse med undervisningen.

Ved at gennemføre MSP® Practitioner opnår du en dybere forståelse for teorien. Du får mulighed for at løse opgaver og cases i forbindelse med undervisningen.

Derved bliver du mere fortrolig med at benytte de anbefalede metoder og værktøjer til at styre og levere et forandrings program.

Der bliver også mere tid til at gå i dybden med at forstå forskellige typer programmer og hvilken tilgang der fungerer bedst i de forskellige arbejdsmiljøer.

Kurset vil være relevant for personer, der er involverede i at lede, styre, støtte og levere programmer

Det kan f.eks. være programledere, programejere, forandringsledere samt medarbejdere i program- og porteføljekontorer.

Hvad er MSP® Practitioner?

MSP® Practitioner er baseret på erfaring fra tusindvis af programmer og bidrag fra adskillige programledere, programejere, undervisere og konsulenter i programledelse. Al denne viden er samlet i MSP® manualen, som giver jer metoder og værktøjer I kan benytte, når I implementerer et program i jeres organisation.

 

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

Scroll Up