MoP Foundation kursus (Porteføljeledelse)

Forstå gevinsten ved at anvende porteføljestyring

Med et kursus og certificering i Management of Portfolios – MoP Foundation (porteføljeledelse) giver det dig metoder og værktøjer til styring af fremdrift, ressourcer, økonomi, risici og afhængigheder i forbindelser med porteføljeledelse.

Du får indsigt i, hvordan porteføljestyring samler og styrer alle virksomhedens igangværende initiativer, der kører som programmer og projekter og i, hvordan  I kan flette forandringsledelsen ind i disse initiativer for at skabe succes.

Porteføljeledelse

MoP Foundation (porteføljeledelse) online kursus?

Online kursus eller e-læringskursus består i at du har fleksibiliteten til at tage kurset hjemme eller hvor du har lyst. Du tager samtidig eksamen online, læs mere her

  • Se kurset når og hvor du har lyst
  • Kurset kan ses på computer, tablet eller mobilen.
  • Du kan høre kurset via lydfil
  • Du kan benytte dig af 12 mdr. online adgang til kurset og materiale
  • Så du altid kan få genopfrisket kurset
  • Få sparring og vejledning online af trænere og andre deltagere
  • Eksamen og manual er inkluderet.

Pris kr. 5.895,- ekskl. moms

Hvem er målgruppen?

Management of Portfolios målgruppe er målrettet dig der har brug for en struktureret og praksisorienteret tilgang til porteføljestyring baseret på Best Practice principper.

Du kan være en leder i virksomheden med kobling til det strategiske niveau, eller du varetager en ledelsessupport funktion eller måske er du en del af et projektportefølje kontors support funktion, der kræver et detaljeret indblik, i de forskellige aspekter, af en porteføljestyring som disciplin.

Hvad er MoP (Management of Portfolios)? 

MoP tilbyder en vejledning i styring af forandringer gennem de projekter og programmer som udgør porteføljen. Det giver ledende medarbejdere et overblik over, hvordan porteføljestyring implementeres så den balancerer med virksomhedens daglige drift og forretning. Kurset hjælper dig til at kunne besvare et grundlæggende spørgsmål for alle virksomheder, nemlig: “Er vi sikre på, at denne investering er rigtig for os, og hvordan vil den bidrage til vores strategiske mål?”

30 Dages Gratis Adgang

Udvikling af kompetencer,
som sætter skub i karrieren

Scroll Up