Med PRINCE2 Agile® Practitioner får du udvidet kendskab til hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metode

PRINCE2 Agile® Practitioner som et klassekursus eller blended kurses?

Vi tilbyder dette kursus på dansk.

Du kan tage kurset som et blended forløb, hvilket vil sige en blanding af e-læring og klasseundervisning.

Forløbet starter med, at du har fleksibiliteten til at forberede dig hjemme – eller hvor du nu har lyst – med adgangen til vores online kursus.

Denne adgang kan du benytte dig af i et år, hvis der er noget teori, du ønsker at få genopfrisket.

Efter e-læringen er gennemført foregår den opfølgende undervisning i et klasseværelse med andre kursister. Her kan du fysisk sparre med andre deltagere og din underviser omkring udfordringer i den daglige projektledelse.

Pris for klassekurset kr. 10.500.- 

PRINCE2 Agile Practitioner online kurset giver dig 12 mdr. fuld adgang til videokurset og materialer, hvor du bl.a. finder case studies og relevante værktøjer som du kan printe ud og bruge i dit PRINCE2-projekt.

Du kan teste din viden med quizzer øvelser.

På platformen, hvor kurset ligger, er der et online community med andre deltagere. Her du mulighed for at sparrer med andre og en underviser, hvis du har spørgsmål du ønsker at få besvaret.

Eksamen og manual inkluderet

Pris for online kurset kr. 5.895,-

læs om hvordan du tager online eksamen her

prince2 agile logo

Du får konkrete værktøjer til at skalere projektet til identificerede, forretningsmæssige behov, uden at gå på kompromis med organisationens behov for styring og ledelse.

Kurset er relevant for dig der allerede har en vis erfaring i at kombinere projektmetoderne – enten som projektleder eller teamleder, Scrum Master eller Product Owner

Kurset er desuden velegnet til at give dig et dybere kendskab til agile metoder, og hvordan de kan anvendes sammen med andre rammeværktøjer.

Det er en forudsætning for kurset, at du i forvejen har en basal certificering i projektledelse – enten PRINCE2® Foundation, PRINCE2 Agile® Foundation, IPMA eller PMP. 

Hvad er PRINCE2 Agile®?

PRINCE2 Agile® er verdens mest komplette samling af agile projektledelsesmetoder og giver dig mulighed for at fokusere på både ledelse og levering og fungerer med en hvilken som helst etableret fleksibel tilgang.

PRINCE2 Agile® kommer som svar på en stigende efterspørgsel fra brugergrupper på skalerbare, agile metoder. Metoden giver struktur, styring og kontrol, når men arbejder med agile koncepter, metoder og teknikker.

Kurset er designet til at give overblik og hjælpe dig som arbejder med projektledelse i det daglige.

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

Scroll Up