PRINCE2 Agile® Practitioner

Få et udvidet kendskab til hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Du får konkrete værktøjer til at skalere projektet til  forretningsmæssige behov, uden at gå på kompromis med organisationens behov for styring og ledelse. Du bliver i stand til at anvende Agile kompatibelt med PRINCE2®-principperne og identificere adfærd for succesfulde projekter, hvor disse to kombineres. Kurset er desuden velegnet til at give dig et dybere kendskab til agile metoder, og hvordan de kan anvendes sammen med andre rammeværktøjer.

Prince2agile

PRINCE2 Agile® practitioner som et online kursus

Online kursus eller e-læringskursus består i at du har fleksibiliteten til at tage kurset hjemme eller hvor du har lyst. Du tager samtidig eksamen online, læs mere her

  • Se kurset når og hvor du har lyst
  • Kurset kan ses på computer, tablet eller mobilen.
  • Du kan høre kurset via lydfil
  • Du kan benytte dig af 12 mdr. online adgang til kurset og materiale
  • Så du altid kan få genopfrisket kurset
  • Få sparring og vejledning online af trænere og andre deltagere
  • Eksamen og manual er inkluderet. 

Pris kr. 5.895,- ekskl. moms

Hvem er Målgruppen?

Kurset er relevant for dig, der allerede har en vis erfaring i at kombinere projektmetoderne – enten som projektleder eller teamleder, Scrum Master eller Product Owner. Det er en forudsætning for kurset, at du i forvejen har en basal certificering i projektledelse – enten PRINCE2® Foundation, PRINCE2 Agile® Foundation, IPMA eller PMP.

Hvad er PRINCE2 Agile?

Kurset er verdens mest komplette samling af agile projektledelsesmetoder og giver dig mulighed for at fokusere på både ledelse og levering og fungerer med en hvilken som helst etableret fleksibel tilgang.

Certificeringen kommer som svar på en stigende efterspørgsel fra brugergrupper på skalerbare, agile metoder. Metoden giver struktur, styring og kontrol, når men arbejder med agile koncepter, metoder og teknikker.

Kurset er designet til at give overblik og hjælpe dig som arbejder med projektledelse i det daglige.

30 Dages Gratis Adgang

Udvikling af kompetencer,
som sætter skub i karrieren

Scroll Up