Få dybere kendskab til PRINCE2® og muligheden for at udnytte alle fordelene ved metoden med Practitioner kurset

På PRINCE2® Practitioner kurset uddyber du dit kendskab til metoderne og sammenhængene, som udgør PRINCE2® rammeværket.

Dette muliggør en mere professionel tilgang til din daglige projektledelse, da du får styrket dit overblik og din indsigt i hvordan processerne skal fungere for at sikre god projektledelse og fremdrift på dit projekt.

Vi kan tilbyde dig PRINCE2® Practitioner kurset som et blended eller online kursus?

Du kan tage kurset som et blended forløb, hvilket vil sige en blanding af e-læring og klasseundervisning.

Forløbet starter med, at du har fleksibiliteten til at forberede dig hjemme – eller hvor du nu har lyst – med adgangen til vores online kursus. Denne adgang kan du benytte dig af i 12 mdr, hvis der er noget teori, du ønsker at få genopfrisket.

Efter e-læringen er gennemført foregår den opfølgende undervisning i et klasseværelse med andre kursister, hvor du fysisk kan sparre med andre deltagere og din underviser omkring udfordringer i den daglige projektledelse.

Eksamen er inkluderet.

Pris for klassekurset kr. 9.695.-

PRINCE2 Practitioner online kurset giver dig 12 mdr. fuld adgang til videokurset, materialer og du finder bl.a. også case studies og relevante værktøjer som du kan printe ud og bruge i dit PRINCE2-projekt.

Du kan teste din viden med quizzer og øvelser.

På platformen findes der et online community med andre deltagere. Her du mulighed for at sparre med andre og en underviser, hvis du har spørgsmål du ønsker at få besvaret.

Eksamen er inkluderet.

(Manual kan tilkøbes)

Pris for online kurset kr. 5.195,-

læs om hvordan du tager online eksamen her

prince2 practitioner

Du får et dybere kendskab til temaerne og processerne i PRINCE2® og hvordan du benytter dem i din daglige projektledelse.

Desuden får du en bedre forståelse for hvordan sammenhænge og afhængigheder spiller ind i projektets levetid, og hvordan du skal agere i den omskiftelige verden som projektet lever i.

Derudover får du gennem øvelser og cases muligheden for at øve dig i, hvordan du kan bruge PRINCE2® metoderne i din dagligdag på konkrete projekter

PRINCE2® Practitioner kurset er for dig der har en certificering i PRINCE2® Foundation og som ønsker at få et bedre kendskab til teorien og metoderne.

Practitioner kurser er for dig, der er Projektleder eller hvis du har en vigtig støtterolle til projektet som f.eks Projekt Support, Kvalitetssikring eller som Teamleder i et projekt.

Du skal have en bestået PRINCE2® Foundation eksamen for at kunne tage en Practitioner eksamen. Du kan dog godt tilmelde dig kurset inden du har bestået Foundation eksamen.

Hvad er PRINCE2®

PRINCE2® teorien er baseret på erfaring fra tusindvis af projekter og bidrag fra utallige projektledere, projektsponsorer, undervisere og konsulenter i projektledelse. Al denne viden er samlet i PRINCE2® manualen som giver dig adgang til nyttige Best Practice metoder indenfor projektledelse, som du kan benytte i din hverdag.

Organisationer der anvender metoden sikrer, at alle projektdeltagere taler samme sprog, forstår hinandens roller og ansvar og benytter samme model til at gennemføre projektet. Dette vil øge succesraten for projektet samt forbedre det endelige projekt resultat.

Certificeringen er et internationalt anerkendt bevis, som du kan bruge i hele verden til at dokumentere dine kompetencer indenfor projektledelse.

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

Scroll Up