Scrum Developer Certified (SDC™)

Bliv i stand til, som team, at påtage sig det fulde ansvar for en leverance

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Team rollen i professionelle sammenhæng. Forståelse af det integrerede samarbejde imellem Scrum Teamet, Scrum Master og Product Owner. Mere fokus på praktisk erfaring og forståelse for strukturen, processer, roller og værktøjer der anvendes.

scrumstudy

Scrum Developer Certified som et online kursus?

Online kursus eller e-læringskursus består i at du har fleksibiliteten til at tage kurset hjemme eller hvor du har lyst. Du tager samtidig eksamen online, læs mere her.

  • Se kurset når og hvor du har lyst
  • Kurset kan ses på computer, tablet eller mobilen.
  • Du kan høre kurset via lydfil
  • Du kan benytte dig af 12 mdr. online adgang til kurset og materiale
  • Så du altid kan få genopfrisket kurset
  • Få sparring og vejledning online af trænere og andre deltagere
  • Eksamen og manual er inkluderet. 

Pris kr. 995,- ekskl. moms

Hvem er Målgruppen?

Scrum Developer henvender sig til dig, der skal arbejde i et Scrum team eller som samarbejder med et Scrum team. Indgangen til Scrum, som sikrer at du ved nok om metoden til effektivt at kunne levere til projekter der ledes efter den (dedicated team). Dette kursus er også en light version af Scrum Master Certified, så det kan være relevant for alle som bare vil vide noget mere om Scrum.

Hvad er Scrum?

Det er et udpræget fleksibelt ledelsesværktøj, der kan tilpasses mange fagområder, kulturer og brancher. Alt er baseret på massiv best practice viden og rammeværket har bevist sig selv for længst.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter, men særligt til softwareleverance-projekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Fokus er som regel på Scrum Masteren og lidt mindre på Product Owner, men kun få fokuserer på, at få Scrum Teamet uddannet og gjort klar til at arbejde agilt. Scrum Developer Certified gør kursisterne i stand til, som team, at påtage sig det fulde ansvar for en leverance.

30 Dages Gratis Adgang

Udvikling af kompetencer,
som sætter skub i karrieren

Scroll Up