Scrum kursus

Mentorix har arbejdet med kompetenceudvikling og ledelsesrådgivning indenfor projektledelse siden grundlæggelsen i 2010, og vi tilbyder ligeledes et bredt udvalg af kurser, som har til formål at udvikle dine kompetencer – herunder vores Scrum kursus. 

Scrum er en agil udviklingsmetode inden for projektledelse, som især er egnet til softwareudviklingsprojekter og andre komplekse og uforudsigelige projekter. Læs om vores kurser indenfor Scrum projektledelse her på siden, eller klik dig ind på de enkelte sider for at læse nærmere om lige netop det Scrum kursus, der matcher dine behov for en Scrum certificering.

Scrum Product Owner Certified

På dette Scrum kursus lærer du at styre releases og maksimere den forretningsmæssige værdi i projektet. Du får en nuanceret forståelse for, hvordan du kan både tænke og arbejde agilt, ligesom du opnår viden om Scrum i såvel teori som praksis.

Scrum Developer Certified

Dette kursus klæder dig på til at påtage dig det fulde ansvar for en leverance i samarbejde med dit team. Du får et overblik over agilitet og ikke mindst de grundlæggende principper, temaer og processer indenfor Scrum. Undervejs opnår du viden om det agile mindset, og efterfølgende vil du kunne assistere den fungerende Scrum Master – eller måske selv påtage dig rollen på sigt.

Scrum Master Certified

Scrum Master Certified er et Scrum kursus for dig, der har til opgave at coache udviklingsteamet og sikre overholdelse af processerne. Du får et omfattende indblik i agile principper, samtidig med at du får en grundlæggende viden om Scum i teori og praksis.

Vil du høre mere om Scrum certificering?

Har du spørgsmål til et Scrum kursus eller projektledelse? Eller ønsker du en Scrum certificering? Så kontakt Mentorix og hør nærmere om mulighederne for dette. Kurserne tilbydes både online og som blended learning, og du har således mulighed for at deltage i et Scrum kursus og opnå din Scrum certificering på dine egne vilkår.

Scroll Up