Scrum Master Certified (SMC™) er for dig, der står for at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, og som skal sikre at alle processer bliver overholdt.

Scrum Master Certified som et blended eller online kursus?

Du har 12. mdr. fuld adgang til online kurset, hvor du kan se videorne når det passer dig. På platformen, hvor kurset ligger har du også mulighed for at tage quizzer, så du kan teste din viden hen ad vejen.

Du har også adgang til et online community hvor du kan stille spørgsmål og få svar på disse, af tilknyttede undervisere og andre deltagere.

Så du kan altid få hjælp og sparring af akkrediterede trænere.

Pris for online kurset kr. 5.195,-  

Du kan tage kurset som et blended forløb, hvilket vil sige en blanding af e-læring og klasseundervisning.

Forløbet starter med, at du har fleksibiliteten til at forberede dig hjemme – eller hvor du nu har lyst, med adgangen til vores online kursus. Denne adgang kan du benytte dig af i et år, hvis der er noget teori, du ønsker at få genopfrisket.

Efter e-læringen er gennemført foregår den efterfølgende undervisning i et klasseværelse med andre kursister, hvor du fysisk kan sparre med andre deltagere og din underviser omkring udfordringer i den daglige projektledelse.

Pris for blended kurset kr. 10.500,- 

Skulle du have lyst til at læse om hvordan eksamen foregår, kan du gøre dette her.

Scrum master certified

På Scrum Master Certified kurset, får du et indgående kendskab til, hvordan man arbejder og tænker agilt.

Du lærer hvordan Scrum fungere i teorien og i praksis, således at du kan instruere de øvrige roller Scrum Product Owner og Scrum Teamet i Scrum.

Skal du med?

SMC™retter sig imod medarbejdere der i dag fungere som Scrum Master eller snart forventer at påtage sig rollen som Scrum Master.

Kurset retter sig også mod projektledere, som ønsker at få mere generel viden om Scrums virkemidler, herunder principper for Scrum, værktøjer i Scrum og processer i Scrum.

Kurset retter sig også til projektledere eller andre projektdeltagere som bare vil vide mere om Scrum og agile arbejdsmetoder.

Kurset virkede personligt pga. videomaterialets konstruktion; websitet er intuitivt og med hurtig responstid; underviseren responderer på spørgsmål, og er tydeligt en person der har solid praktisk erfaring med anvendelsen af Scrum.

René Reiner Svendsen

Hvorfor Scrum Master Certified?

Det er et udpræget fleksibelt ledelsesværktøj, der kan tilpasses mange fagområder, kulturer og brancher. Alt er baseret på massiv best practice viden og rammeværket har bevist sig selv for længst.

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

Scroll Up