Som Scrum Product Owner (SPOC™) lærer du at styre releases og maksimere den forretningsmæssige værdi i projektet.

Scrum Product Owner som et blended eller online kursus?

Du kan tage kurset som et blended forløb, hvilket vil sige en blanding af e-læring og klasseundervisning.

Forløbet starter med, at du har fleksibiliteten til at forberede dig hjemme – eller hvor du nu har lyst, med adgangen til vores online kursus. Denne adgang kan du benytte dig af i et år, hvis der er noget teori, du ønsker at få genopfrisket.

Efter e-læringen er gennemført foregår den efterfølgende undervisning i et klasseværelse med andre kursister, hvor du fysisk kan sparre med andre deltagere og din underviser omkring udfordringer i den daglige projektledelse.

Pris for blended kurset kr. 10.500,- 

Du kan også vælge at tage kurset som et rent online kursus, hvis du ønsker det. Du får 12. mdr. adgang til videomaterialet, som du kan se når det passer dig.

Pris for online kurset kr. 5.195,- 

Skulle du have lyst til at læse om hvordan eksamen foregår, kan du gøre dette her.

Scrum product owner

Kurset hjælper deltagerne med at udvikle og styrke deres forståelse af, hvad der driver værdi fra deres produkter – fra styring af interessenter til at release planlægning og leverance

Du får et indgående kendskab til, hvordan man arbejder og tænker agilt.

Du lærer hvordan Scrum fungere i teori og i praktsis, men også hvordan du som Product Owner ” Voice of the costumer” navigere i et agilt projekt.

Kurset er for dig der f.eks. er:

Product Managers og Scrum Product Owners, som er ansvarlige for at levere et produkt fra ide til anvendelse.Udviklingschefer eller andre, som er ansvarlige for en forretningsenhed eller forskellige IT systemer.

Ledere, som er ansvarlige for den overordnede retning af et produkt eller produktgruppe.

Scrum Masters, som coacher Product Owners

Hvad er Scrum?

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til softwareudviklingsprojekter og andre projekter med kompleksitet og uforudsigelighed. Scrum Product Ownerens rolle er at styre releases og maksimere værdien af produkter og systemer

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

Scroll Up