Opnå optimalt udbytte af jeres IT-investering

Lær at forstå de risici, omkostninger, udfordringer og fordele, der er forbundet med Software Asset Management i et dynamisk IT-miljø og nedbring jeres virksomheds omkostninger.

Lær hvordan du klart identificerer mål og hvordan du kvantificerer succes

Software Asset Management er en serie forretningspraksis, der understreger brugen af ​​software inden for en organisation og ofte vurderer, hvordan software krydser og påvirker organisationen.

SAMS-certificeringskurset har til formål at give deltagerne en grundlæggende forståelse i udviklingen og kontrollen af softwareaktivets livscyklus i sin helhed, fra den software, der erhverves til den, går gennem enten pensionering eller genudnyttelse.

SAMS-kurset lægger vægt på at bruge eksisterende viden og processer inden for it-organisationerne som at indarbejde SAM med IT Services Management Best Practice, ISO Standards og eksisterende styrings- og projektmodeller.

Har du en god forståelse for IT Asset Management?

Det er vores anbefaling at du har taget et IT Asset Management Foundation kursus og certificering og at du har mindst tre måneders driftserfaring i alle faser af Software Asset Management.

Du lærer Best Practise inden for Software Asset Management

Formålet med SAMS er at finde det bedste match mellem de indkøbte licenser og de reelt anvendte licenser. Herved kan jeres organisation spare jeres omkostninger.

SAM indbefatter også at du lære hvilke forskelle der i licensaftaler i forskellige softwareversioner og nye releases.

Udfordringen i mange virksomheder opstår fordi der bl.a mangler en proces for at udføre licensaudits og styring af licensporteføljen.

Hvordan foregår Software Asset Management?

Kurset foregår som et klassekursus, hvor du sidder sammen med andre kursister og bliver undervist af en fagspecialist.

Her er der rig mulighed for at sparre med de andre på holdet og få svar på dine spørgsmål af underviseren.

Eksamen foregår online, hvilket betyder at du kan tage den hjemmefra, på arbejdet eller et helt andet sted der passer dig. 

SAMS kursus
Scroll Up