Nye ansigter i Mentorix

Vi har travlt hos Mentorix – og er derfor glade for at sige velkommen til 6 “nye” ansigter.

Eva Tiemroth – Kursuskoordinator

Eva er startet hos Mentorix 1. september 2017. Hun kommer fra lign. stilling og har over 20 års erfaring inden for uddannelses-og kursusbranchen. Evas primære opgaver er planlægning af kurser – åbne som lukkede, eksamensafholdelse samt den daglige kontakte til samarbejdspartnere, kunder og undervisere. Derudover er Eva ansvarlig for vedligeholdelse og kontakt på vores ATO accreditering.

Karam Mehana – Assistent

Karam har arbejdet hos Mentorix siden 2016. Han startede som praktikant i 5 måneder for se og lærer om arbejdskultur på en dansk arbejdsplads. I 2017 er han blevet ansat som kontorassistent. Han er ansvarlig for Mentorix’s materiale lager, og fremsendelse af materiale plus andre administrative opgaver i huset. Karam sørger for at forplejningen til kursister er lækkert – både til morgenmad, frokost og eftermiddagskagen.

Berit Flydal Uldal – Sales Assistent & Event Manager

Berit har været hos Mentorix ApS siden 2013. Hun startede som kursuskoordinator med ansvar for alt vedr. kurser og afholdelse – og har arbejdet med kursusbranchen de sidste 19 år. Berit er efter endt barsel startet igen den 1. september i en forholdsvis ny rolle. Hun samarbejder med Eva på alt vedr. kurser og afholdelse – primært de åbne, online samt fakturering, men hun vil have mere fokus på salg – specielt til erhvervsskoler og akademier. Udover det vil hun være ansvarlig for alt praktisk i forbindelse med kurser, messer og events.

Karin Eckersberg – Business Development Manager, Senior Advisor, Digital Learning

Karin startede hos Mentorix d. 1. juni 2017. Karins fokus er på Business Development i relation til Mentorix’ læringsplatform Eurekos, som også omfatter kursusproduktion og implementering af Eurekos. Karin er læreruddannet, har en kandidatuddannelse i Digital Design og Kommunikation. Hertil mange års erfaring inden for digital læring og didaktik.

Anna Wallengren Nilsson – Mediegrafiker og digital designer

Anna har været hos Mentorix siden maj 2017 og er Mentorix’s mediegrafiker. Annas primære opgave er at re-designe – og i samarbejde med Karin, nytænke vores online undervisning på læringsplatformen Eurekos. Derudover giver hun en hånd med ved design af hjemmeside, flyers, roll ups og vores øvrige grafiske profil.

Nye medarbejderEmma Rytter Hansen – Salg- og  Marketingassistent

Emma startede som studentermedhjælper i maj 2016 efterfulgt af et 5 måneders praktikforløb i forbindelse med hendes uddannelse. Hun har en professionsbachelor i International Handel og Markedsføring med særlig interesse for indkøb, statistik og driftsøkonomi. I juli 2017 valgte hun at takke ja, til en fuldtidsstilling som salg- og marketing koordinator. Emma arbejder med markedsføring – bl.a. ansvarlig for planlægning og implementering af digital markedsføring herunder Social Media, Webnurturing (hjemmeside), SEO, og Google AdWords.Skriv et svar

Scroll Up //