Vores kompetencer

Undervisning der tæller

For at være underviser hos Mentorix er det en naturlig forudsætning, at du har en solid teoretisk viden, samtidig med at du også har stor praktisk erfaring. Vores undervisere scorer i gennemsnit 4,7 ud af  5 point i kursisternes evalueringer, fordi vi ved, at en dygtig underviser er grundpillen for et godt kursus.

Kompetenceudvikling

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren og giver de rette forudsætninger for at kunne levere professionelle resultater indenfor projekt-, program-, og porteføljeledelse.

Virksomhedsløsninger

I samarbejde med virksomheden identificerer vi behovet for forandring og udvikling. Vi samarbejder med vores kunder om at få skabt en fælles projekt- og programkultur i praksis og et fælles sprog på tværs af de organisatoriske og faglige grænser.

Omkostningseffektive løsninger

Gennem et virtuelt undervisningsmiljø kan vi, for meget få midler, skabe et fælles udgangspunkt for en organisations projektledelse. Nye medarbejdere skal blot have et log-in og så er også de klar til at blive uddannede på lige fod med resten af organisationen.

e-Learning

State-of-the-art e-learning gør det muligt opkvalificere og uddanne sig i kombination med en travl hverdag. Kursister i Mentorix nyder godt af altid at have e-learning ved hånden – hvad enten det indgår som forberedelse til et klassekursus eller udgør et selvstudie. Gennem vores arbejde med kompetenceudvikling har vi desuden udviklet vores egen digitale læringsplatform, Eurekos.

Personlig coach

Vi coacher projektledere til at lægge en personlig udviklingsplan, inklusiv en plan for hvor de vil hen, og en plan for hvordan de kan måle på det. Coachingforløbet kan også bruges til at få en løbende sparring på nærværende udfordringer i forbindelse med projektledelse.

Fleksibilitet

Men en e-learning portefølje på både dansk og engelsk tilbydes både danske og internationale virksomheder uddannelse i de grundlæggende metoder – en særdeles fleksibel og omkostningseffektiv løsning. I flere større virksomheder indgår Mentorix’s e-learning kurser som en fast del af den interne kompetenceudvikling.

Øget projektmodenhed

Projektledelse er en svær disciplin, og der er mange værktøjer, som skal læres i både teori og praksis – risikostyring, ændringsstyring, Business Case, kommunikationsplanlægning og meget andet. Gennem grundig diagnose og modenhedsmåling af projektorganisationer leverer vi skræddersyede uddannelsesforløb, der har øget både trivsel og resultater i en lang række projektorganisationer

Udvikling af kompetencer, som sætter skub i karrieren

Scroll Up