Online kurser for ledige

 

Hos Mentorix tilbyder vi kurser til ledige, som er godkendt af myndighederne. Kurserne er målrettet de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger.

✔ 6 ugers jobrettet uddannelse

✔ Afholdelsesgaranti

✔ Professionelle kompetencer inden for projektledelse og forbereder dig til dit næste job

✔ Over 1000 ledige jobs (se jobnet herunder)​

✔ Godkendt på de regionale positivlister

✔ International certificering til dit CV

Online kurser du kan deltage på

Mentorix er akkrediteret PRINCE2 udbyder. Se alle vores online kurser eller prøv vores demo adgang

Projektledelse med
PRINCE2®

Lær at styre et projekt ved brug af PRINCE2® metoden. Med den sikrer du gennemførslen af succesfulde projekter, hvor du holder dig inden for tidsrammen og budgettet.

Mentorix er akkrediteret Scrum udbyder, og tilbyder også andre online kurser og demo adgang.

Projektledelse med
Scrum®

Blandt de mest anvendte metoder til projektledelse i praksis. Her kan du sikre, at udviklingen passer til forretningens behov og du kan nå i mål med fleksibel projektledelse.

Mentorix er akkrediteret PRINCE2 udbyder. Se alle vores online kurser eller prøv vores demo adgang

PRINCE2® Foundation & Practitioner

En komplet PRINCE2® pakke i projektledelse. Til dig, der gerne vil gå i dybden med dine PRINCE2® evner, hvor du får kompetencerne til effektiv projektledelse.

Hvad skal du gøre?

TIL LEDIGE

TIL JOBKONSULENTER

Hvis du er ledig, kan du søge om at få et 6-ugers uddannelsesforløb betalt af dit jobcenter, såfremt kurset findes på en af de regionale positivlister.​
Det eneste du skal, er at beslutte dig for, hvilken certificering du ønsker at tage for at forbedre dine kompetencer, og derefter kontakte din jobkonsulent – så klarer vi resten for dig.

Du har som jobkonsulent mulighed for at tilmelde en borger på et forløb hos os. Vi har både PRINCE2 kurser og Scrum kurser som begge er på positivlisten.
Når I er kommet frem til, hvilket forløb borgeren skal tilmeldes, skal du blot udfylde kontaktformularen længere nede på siden, og så er vi i gang.

Find relevante stillingsopslag mens du er ledig

IT-projektleder

Transformation project manager

Projektansvarlig

Kundeansvarlig

Scrum Master

Projektchef

Agile coach

Projektkoordinator

Scrum Product Owner

Projektleder

Change manager

Agile lead

Agile projektleder

Project sales executive

Find dit online kursus for ledige og ansøg om at få det betalt af dit jobcenter
Få de rette kompentencer mens du er jobsøgende og find dit drømmejob.

Til dig der er ledig

Du skal blot gøre følgende:

Ansøg om at få jobcenteret til at betale dit kursus mens du er leder efter job Find dit kursus på den relevante positivliste herunder:

Tag et kursus mens du leder efter drømmejobbet og styrk dine kompetencer Sørg for at du har egne personoplysninger, navn, telefon, mail og adresse – samt tilsvarende oplysninger på din kontaktperson hos jobcentret.
Styrk dine kompetencer og ansøg om at få dit jobcenter til at betale for kurset Send os enten en ”Enkeltpladsydelsesblanket” eller et ”betalingstilsagn”. Disse fås hos jobcenteret.

Blanketten eller tilsagnet sendes via e-boks til
Mentorix cvr.: 40 49 61 49.

Klik her for at komme til e-boks

Styrk dine kompetencer og søg dit drømmejob

Til dig der er jobkonsulent

Som Jobcenter konsulent kan du bestille kursusforløb direkte til ledige. Klik på knappen herunder for at udfylde formularen.

Find dit online kursus for ledige og ansøg om at få det betalt af dit jobcenter

Alt det med småt

Mere om uddannelsesforløb og online kurser

Du kan som hovedregel få betalt en jobrettet uddannelse, når du har været ledig i fem uger. Formålet med uddannelsesforløbet skal være at forbedre dine muligheder for at få et specifikt job. Uddannelsesforløbet kan også bestå af et online kursus, hvor du kan forbedre dine kompetencer, som giver dig gode forudsætninger for at få netop det job, du drømmer om.​

Der er lavet en liste over de kurser og uddannelsesforløb, du kan vælge mellem. Den liste kaldes ”positivlisten”. De kurser, du kan vælge mellem, er primært inden for brancher, hvor er er mangel på arbejdskraft.

Ovenfor finder du positivlisten for hver region, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvordan du kan forbedre dine muligheder for at finde et job. Hos De Regionale Arbejdsmarkedsråd kan du finde den totale liste over alle de uddannelser og kurser, som du kan søge om at komme på.

Hos os kan du komme på online kurser med akkrediteret undervisning inden for PRINCE2®, Scrum® og Agile, som alle er på positivlisten. Det er også muligt at tage et andet online kursus, som ikke er på positivlisten – her skal du blot kontakte din a-kasse eller dit jobcenter, som kan hjælpe dig videre på rette vej.

Hvordan tilmelder man sig online kurser for ledige?

Du skal kontakte dit jobcenter og høre dem, om de vil bevillige uddannelsen/kurset til din jobplan.

Så snart de har bevilliget din uddannelse/dit kursus på en købsaftale, kan du sende den til os på: info@mentorix.dk. Alternativt kan du også få dit jobcenter til at sende købsaftalen til os, og så klarer vi resten derfra.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i gang med at søge om at komme på et online kursus, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre i processen.

Til dig, der vil bruge dit jobcenter

Dit jobcenter har mulighed for at lade dig komme på kursus eller tage en uddannelse ud fra den regionale positivliste i forbindelse med din jobplan.
Formålet med kurset/uddannelsen er at forbedre dine kompetencer, og dermed dine chancer for at få et job, der matcher behovet på arbejdsmarkedet.

Om e-læringen

  • På vores e-læring har du altid mulighed for at skrive direkte via platformen til træneren
  • Få nemt et overblik over, hvor langt du er kommet, og hold øje med med din statistik
  • Mulighed for at downloade og printe materialer, procesmodel og officiel sample test
//