Online kurser for ledige

 

Hvis du er ledig, kan du søge om at få et 6-ugers uddannelsesforløb betalt af dit jobcenter.

Giv dig selv et online kursus og bliv klar til drømmejobbet med de rette kompetencer.

Hvad skal du gøre?

 

Du skal ikke gøre så meget. Det eneste du skal er at beslutte dig for, hvilken certificering du ønsker at tage, og derefter kontakte din jobkonsulent – så klarer vi resten for dig.

Bliv klar til næste step i din karriere

 

Virksomheder efterspørger personale med forståelse for projekter og projektledelse. Med en certificering i projektledelse bliver du mere attraktiv for en virksomhed at ansætte. Hos Mentorix kan du få den bedste og billigste certificering i projektledelse.

Projektledelse er relevant for dig, uanset hvilken branche du kommer fra eller er i. Mentorix’s store udvalg af online certificeringer er nemt, fleksibelt og anerkendt som støtteberettiget.

Læs mere længere nede på siden.

Kontakt Jobnet for at komme i gang, eller skriv til os, hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre for at starte på dit næste online kursus.

Få betalt din uddannelse af jobcenteret

For at komme i betragtning til økonomisk støtte skal du kunne svare “ja” til følgende:

  • Du skal være tilmeldt Jobnet og jobcentret
  • Du skal have været uden arbejde i mindst 5 uger
  • Du vil gerne have et certifikat på dine evner inden for projektforståelse eller projektledelse, der vil forbedre dine muligheder for at få et nyt arbejde

Online kurser du kan deltage på

Online kurser for ledige

PROJEKTLEDELSE MED PRINCE2®

Lær at styre et projekt ved brug af PRINCE2® metoden. Med den sikrer du gennemførslen af succesfulde projekter, hvor du holder dig inden for tidsrammen og budgettet.

Som ledig kan du tage vores online kurser

PROJEKTLEDELSE MED SCRUM® OG AGILE

Blandt de mest anvendte metoder til projektledelse i praksis. Her kan du sikre, at udviklingen passer til forretningens behov og du kan nå i mål med fleksibel projektledelse.

Find dit online kursus i dag

PRINCE2® FOUNDATION & PRACTITIONER

En komplet PRINCE2® pakke i projektledelse. Til dig, der gerne vil gå i dybden med dine PRINCE2® evner, hvor du får kompetencerne til effektiv projektledelse.

Mere om uddannelsesforløb og online kurser

 

Du kan som hovedregel få betalt en jobrettet uddannelse, når du har været ledig i fem uger. Formålet med uddannelsesforløbet skal være at forbedre dine muligheder for at få et specifikt job. Uddannelsesforløbet kan også bestå af et online kursus, hvor du kan forbedre dine kompetencer, som giver dig gode forudsætninger for at få netop det job, du drømmer om.

Der er lavet en liste over de kurser og uddannelsesforløb, du kan vælge mellem. Den liste kaldes ”positivlisten”. De kurser, du kan vælge mellem, er primært inden for brancher, hvor er er mangel på arbejdskraft.

Herunder finder du positivlisten for hver region, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvordan du kan forbedre dine muligheder for at finde et job. Hos De Regionale Arbejdsmarkedsråd kan du finde den totale liste over alle de uddannelser og kurser, som du kan søge om at komme på.

Hos os kan du komme på online kurser med akkrediteret undervisning inden for PRINCE2®, Scrum® og Agile, som alle er på positivlisten. Det er også muligt at tage et andet online kursus, som ikke er på positivlisten – her skal du blot kontakte din a-kasse eller dit jobcenter, som kan hjælpe dig videre på rette vej.

Hvordan tilmelder man sig online kurser for ledige?

Du skal kontakte dit jobcenter og høre dem, om de vil bevillige uddannelsen/kurset til din jobplan.

Så snart de har bevilliget din uddannelse/dit kursus på en købsaftale, kan du sende den til os på: info@mentorix.dk. Alternativt kan du også få dit jobcenter til at sende købsaftalen til os, og så klarer vi resten derfra. 

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i gang med at søge om at komme på et online kursus, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre i processen.

Praktisk information

Til dig, der vil bruge dit jobcenter

  • Dit jobcenter har mulighed for at lade dig komme på kursus eller tage en uddannelse ud fra den regionale positivliste i forbindelse med din jobplan
  • Formålet med kurset/uddannelsen er at forbedre dine kompetencer, og dermed dine chancer for at få et job, der matcher behovet på arbejdsmarkedet

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål – vi står klar til at hjælpe dig med at komme i gang med dit online kursus.

Scroll Up //