Bliv certificeret i PRINCE2®

Få plads på vores PRINCE2® Foundation kursus den 14.-15. maj i Nivå, nord for København.

Med en certificering i PRINCE2® hos Mentorix får du bl.a.

  • En grundig forståelse for verdens mest anvendte projektledesesmetode.
  • De værktøjer der skal til for at minimere risikoen for fejl og øger chancen for succes med dit projektarbejde.
  • En solid stjerne til dit CV.

Om træneren – Kenny Munck

Kenny er en erfaren senior projektleder og iværksætter med stærke færdigheder som projekt- og programstyring, kombineret med fokus på ledelse. Han har deltaget i mange forskellige projekter og på stort set alle niveauer fra teamleder, projektleder over programleder til medlem af styregrupper og programkomiteer.

Oplev en levende og inspirerende underviser, der evner at få deltagerne til at reflektere over muligheder frem for begrænsninger.

Kursusinformation

Shot of a team of businesspeople having a meeting in an office

Tid og sted
PRINCE2® Foundation kurset afholdes 14.-15. maj 2018 på Gammel Strandvej 16, 2990 Nivå.

Undervisningsform
Kurset leveres som blended learning, hvilket vil sige, at kursisten før, under og efter selve klasseundervisningen har adgang til et virtuelt undervisningsmiljø med undervisningsvideoer, quizzer og meget mere. Kurset er drevet af øvelser og kræver aktiv deltagelse og samarbejde.

Forudsætninger
Kendskab til projektledelse er generelt en fordel, men ikke et krav.

Prisen inkluderer
– 
To dages undervisning
– Fuld forplejning de to undervisningsdage
– Officiel PRINCE2® manual
– Adgang til e-learning
– PRINCE2® Foundation certificeringseksamen.

Pris 10.500,- (ekskl. 25 % moms)

Mentorix er en akkrediteret træningsorganisation. Vi arbejder med kompetenceudvikling og ledelsesrådgivning inden for projekt-, program- og porteføljeledelse. Mentorix har siden grundlæggelsen haft fokus på at hjælpe organisationer og mennesker med at opbygge kompetencer, som giver resultater.

Hvad er PRINCE2® Foundation?

PRINCE2® Foundation er grundkurset i projektledelsesmetoden PRINCE2®.

PRINCE2 (som står for Projects In Controlled Environments) er en af verdens mest anerkendte og brugte metode til styring af projekter. Det er en “best practice” metode, hvilket vil sige at metoden er baseret på praktisk erfaringer fra tusindvis af projekter og interviews af 60.000+ projektledere, -deltagere, -chefer og styregruppemedlemmer. PRINCE2 er med andre ord en solid best practice viden sammensat til en sikker overordnet ramme for projektarbejde.

I hvilke projekter kan man bruge PRINCE2 metoden?

Man kan bruge PRINCE2 i alle projekter, både store og små. Metoden er skalerbar, hvilket betyder at den kan tilpasses det enkelte projekt. Sidder man f.eks. med et ganske lille projekt, kan man altså stadig benytte metoden, blot undlade dele af det.

Hvad skal jeg bruge PRINCE2® Foundation certificeringen til?

En PRINCE2® certificering er et internationalt anerkendt bevis, som du kan bruge verden over til at dokumentere dine kompetencer inden for projektledelse.

„Jeg valgte Mentorix, fordi jeg fik muligheden for at forberede mig inden kurset via e-learning, samt at prisen var lav. Overrasket positivt over e-learning, der virkede overbevisende.“

Lars Berndorff-Nybo, Senior Programmer, D4 Solutions

PRINCE2® Foundation kurser hos Mentorix

Intet fundet. Vælg andre søgekriterier.


Alle priser er angivet i DKK og er eksklusiv moms

Scroll Up