Ny PRINCE2® undervisningsløsning

 

Opnå 2 certificeringer nu – PRINCE2 Foundation og Practitioner

Er du ny som projektleder, eller erfaren projektleder, der ønsker at få certifikat på din kunnen, så er der her er en oplagt mulighed for at få begge PRINCE2® certifikater i én omgang.

Deltag i efteråret på vores klasserumskursus og opnå en PRINCE2® Foundation certificering. Vi sørger for et sjovt og spændende kursusforløb sammen med vores erfarne undervisere.

Vi ønsker at du skal gå hele vejen. Du får derfor nu muligheden for at tage andet trin i din PRINCE2® certifcering. Sidste del gennemføres via et online kursusforløb, som afsluttes med en certificering i PRINCE2® Practitioner (overbygning på PRINCE2 Foundation).

Normal pris: 16.000 kr. ex moms –  Nu:  12.500 kr. ex moms

Intet fundet. Vælg andre søgekriterier.

Bemærk at klasseundervisningen foregår på de ovenstående datoer. Første del af kurset er 2 undervisningsdage inkl. eksamen, her gennemgås PRINCE2 Foundation. Anden del af er PRINCE2 Practitioner, som er et 100% online kursusforløb (inkluderer en online eksamen).

Hvad får du med?

 • To dages undervisning af PRINCE2® Foundation.
 • Fuld forplejning de to undervisningsdage.
 • Officiel PRINCE2® manual.
 • Adgang til e-learning i 12 måneder for både Foundation og Practitioner.
 • Adgang til online communities, hvor der er mulighed for at få svar på spørgsmål.
 • PRINCE2® Foundation og Practitioner certificeringseksamen.
 • Via vores specialister kan Du få råd og vejledning omkring videreuddannelse indenfor ledelse.

Målgruppe

PRINCE2® er den mest anvendte projektstyringsmetode indenfor både den offentlige og den private sektor. En PRINCE2 certificering er i dag et krav ved ansættelse ved mange danske og internationale virksomheder.

Certificeringen er relevant for alle, der arbejder med eller i projekter. Både personer, der leder projekter, eller på anden vis er ansvarlige i en projektorganisation såvel som kommende projektledere og deltagere i PRINCE2®-projekter.

Forudsætninger: Kendskab til projektledelse er generelt en fordel, men ikke et krav. En bestået PRINCE2® Foundation eksamen er et krav, for at kunne gå til en PRINCE2® Practitioner eksamen.

eva

Er du i tvivl om tilbuddet er noget for dig?
Ring til Eva på tlf:  72 44 12 34

Kursusmål

Formålet med PRINCE2: Foundation giver dig indsigt og forståelse for metodens processer og begreber, hvorimod lærer du på Practitioner at anvende PRINCE2 til at styre og lede projekter i forskellige miljøer og omstændigheder. Endvidere vil du lære om at skalere metoden til forskellige typer projekter.

Kan du forestille dig at have to certificeringer på dit CV? 

Kursusform

Første del af din PRINCE2 certificering. “Foundation” er leveres som blended learning, hvilket vil sige, at kursisten før, under og efter selve klassekurset har adgang til virtuelt undervisningsmiljø, med undervisningsvideoer, prøveeksaminer og meget mere. På kursets holdundervisning veksles der mellem oplæg fra en akkrediteret underviser og gruppeøvelser med fokus på den praktiske anvendelse af PRINCE2® .

Andel del af din PRINCE2 certificering, det som kaldes “Practitioner” tages online, hvor undervisningen er baseret på e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset.

Book en uforpligtende demo til online kurset
Klik her  og udfyld tilmeldingsformularen
– Vi sender dig adgang indenfor 1 hverdag…

Du kan også se videoen og blive introduceret igennem et online kursus.

Info om eksamen

 1. del – PRINCE2 Foundation
  Eksamen afholdes som en del af dag to på kurset.
 2. del – PRINCE2 Practitioner:
  I forbindelse med fremsendelsen af din manual, vedhæftes en voucher fra vores eksamensudbyder, EXIN.

Denne voucher skal du bruge til at booke din online eksamen. Denne voucher er kun gyldig frem til den. 31 december 2017, da EXIN ikke længere kan udstede certifikater efter den 31. December 2017. Totalt set har du 6 måneder til at tage eksamen, så hvis det ikke kan gøres inden den 31. December kontaktes Mentorix på kursus@mentorix.dk med henblik på at få en ny voucher der kan forlænge eksamensfristen.

Du kan finde yderligere information om eksamen inde på e-læringsplatformen, hvor du samtidig med din tilmelding er tilknyttet en udvidet guide omkring proceduren for en online eksamen.

Scroll Up