Risikostyring

Investeringer i projekter, programmer, produktudvikling, aktiver og andre vigtige elementer i virksomheden udgør alle en risiko – en risiko for at investeringen ikke bliver en gevinst.

Certificerede portefølje-, program og projektledere i risikostyringsmetoden M_o_R (Management of Risk), kan høste fordelene ved verdens mest gennemprøvende metode til risikostyring.

Kursus i Risikostyring:
M_o_R – Management of Risk

M_o_R® er let at implementere i alle steder i organisationen, og giver let-forståelige teknikker til at håndtere forskellige risici. Samtidig får certificerede risk-managers konkrete ansvisninger til at kommunikere med resten af organisationen om risiko.
 
På kurset gennemgås metodens principper, processer og teknikker med henblik på, at give kursisterne et overblik over M_o_R-rammeværket.
 
Kurset gør dig i stand til, at vurdere hvordan disse principper, processer og teknikker skal benyttes og anvendes afhængigt af risiciene.

Kommende kursus

22.10.18, Nivå, 2 dage, Dansk, 10.500,-
Online 12 måneders adgang, Dansk, 5.995,-

Organisationen bag M_o_R®

Engelske Axelos står bag M_o_R®, og Mentorix er en af de få virksomheder i Danmark, der er akkrediteret (godkendt og uddannet) til at forhandle kurserne. Man kan kalde os en slags M_o_R® importør. Mange af M_o_R kurser, der sælges herhjemme, formidles således via os.

Læs spændende artikler om M_o_R skrevet af AXELOS.

Vi kan varmt anbefale: “Alt hvad du skal vide om M_o_R på under 1000 ord”
Det er en sjov case, som er rig på indhold omkring metoden. Læs casen her.

Scroll Up