Simuleringstræning i projektledelse

Mentorix hjælper med forretningsorienteret rådgivning og konsulentbistand af højeste kvalitet inden for projekt-, program- og porteføljeledelse.

Selvom vi værdsætter vores faglighed, er vi samtidig endnu mere fokuseret på at skabe værdi for dig. Vi ved, hvornår teorien må tilsidesættes, og pragmatikken køres ind, og vi sætter en ære i også at kende din branche og din forretning. Det er i krydsfeltet mellem branchekendskab og faglighed, at de bedste resultater opnås.

Det kan være svært at komme i gang med at anvende f.eks. PRINCE2®eller andre metoder til projektledelse – der mangler simpelthen lavpraktisk vejledning i, hvordan man gør. Derfor har Mentorix udviklet ProjectSIM, som er simuleringstræning baseret på praktisk projektledelse med fokus på PRINCE2-værktøjskassen og dine personlige evner som projektleder.

Konsulenter med over 10 års praktisk erfaring i projektledelse

Vores konsulenter er blandt de højest certificerede inden for gængse Best Practice metoder som f.eks. PRINCE2®, MSP®, P3O®, IPMA, PMI, CMMI, P3M3® og Scrum™ – og så har de mange års solid praktisk erfaring med sig også.

Kenny
Kenny Munck
Founder og Sr. Partner
Jesper.jpg
Jesper Hansen
Sr. Partner

Hvad er ProjektSIM™?

Simuleringstræningen er udviklet af erfarne projektledere med mange års praktisk erfaring med både strategi, ledelse og projektledelse – altså et redskab udviklet af praktikere til praktikere. ProjectSIM er et unikt og inkluderende forløb baseret på hands-on træning af projektkompetencer med afsæt i virkelige projekter. Gennem praktisk træning og konstruktiv feedback bliver deltagerne bevidste om egne styrker og udviklingsbehov. ProjectSIM viser dig kort og godt, hvordan du  projektleder i praksis.

Vi genskaber konkrete situationer fra rigtige projekter gennem videoklip, e-mails, telefonopkald og dokumenter. ProjectSIM er dermed en helt ny tilgang til læring, som giver deltagerne en effektiv, spændende og involverende måde at træne praktisk projektledelse på.

Hvem?

Enhver, som er involveret i projekter, vil have stort udbytte af at deltage i ProjectSIM – Styregruppens medlemmer, Projektledere, Projektsupport, Projektsikring og Teamledere. Personer certificeret i PRINCE2 på Foundation- og/eller Practitioner-niveau, vil få et ekstra stort udbytte ved at deltage i form af en langt mere praktisk anvendelse af PRINCE2.

Hvordan?

Gennem videoklips, e-mails, telefonsamtaler og projektdokumenter bliver deltagerne kastet ud i et rigtigt projekt, hvor de møder realistiske og typiske udfordringer. Projekter er ofte et kaos af ustruktureret information, uklar kommunikation og uklare aftaler. Anvend dine evner som projektleder for at skabe struktur og styre projektet sikkert gennem forhindringerne. Efter hver udfordring præsenterer deltagerne deres løsninger i plenum, og løsningerne diskuteres. Derefter demonstrerer vi hvordan man kan løse udfordringen. Vi træner i anvendelsen af Best Practice projektværktøjer, visuel ledelse og inkluderende projektledelse. Fokus er at skabe transparens og klare aftaler med interessenterne.

Brug for en snak?

Bliv kontaktet af en erfaren konsulent i dag. Udfyld denne formular og fortæl om jeres udfordringer og behov.
Vi kontakter dig med konkrete forslag til netop din virksomhed.

Dit navn *

Virksomhed

Din e-mail *

Din besked

Udvalgte kunder og samarbejdspartnere

Scroll Up