Mentorix undervisere

Kenny Munck, Administrerende Direktør og Founder

Kenny har deltaget i mange forskellige projekter og på stort set alle niveauer fra teamleder, projektleder over programleder til medlem af styregrupper og programkomiteer.

Han er kendt som en levende og inspirerende oplægsholder, der evner at få deltagerne til at reflektere over muligheder frem for begrænsninger.

Underviser blandt andet i PRINCE2®, MSP®, MoP®, P3O® og MoR®.

 

Jesper Hansen, Sr. Partner hos Mentorix

Jesper er certificeret projektleder internt i General Electric og Capgemini samt eksternt certificeret inden for Scrum™, PRINCE2®, MSP®, AgilePM® og IPMA.

Han har 10 års erfaring med fuldtids projekt- og programledelse inden for flere forskellige brancher: det offentlige, forsikring, instrumentudvikling, Liv & Pension, finans og produktudvikling.

Underviser primært i Scrum™ og AgilePM®

Thomas Pulawski – Underviser hos Mentorix

Thomas har mere end 19 års erfaring. Han har arbejdet som projektleder, programleder, samt generel afdelingsledelse primært indenfor IT branchen.

Underviser primært i PRINCE2®

Flemming Wegeberg – Underviser hos Mentorix

Flemming har gennemført en del projekter og større opgaver på projektledelses- og ledelsesniveau. Mere end 20 års erfaring med den offentlige sektor, it-telekom samt inden for finans- og foreningssektoren.

Underviser primært i PRINCE2®

Ejer af Flecta Consulting – der projektmodner offentlige såvel som private virksomheder. Derudover tilbydes fleksible kompetencer i forbindelse med forandringsprojekter. Hovedområder er Projektledelse, procesudvikling og forandringsledelse.

Underviser i PRINCE2® i Århus

Birger  har en baggrund som Principle Manager, Compliance & Optimization a COMPAREX SAM-teamet i Danmark, hvor det primære ansvar var SAM-rådgivning og analyse for flere af de 10 største virksomheder i Danmark. Han er certificeret træner og har en unik evne til at formidle komplekse oplysninger på en enkel og forståelig måde.

Underviser i IT Asset Management

Jan Øberg og Bettina Prühs, Samarbejdspartner

Vi er samarbejdspartnere med Øberg Partners ApS,  som er specialister indenfor IT Service Management. Selve undervisningen varetages af ØBERG Partners i samarbejde med Mentorix. Alle instruktører er akkrediteret og fungerer også som rådgivere indenfor ITIL® og Service Management generelt, hvilket giver en god bred faglig og teoretisk ballast.

Underviser i ITIL®

Scroll Up