Velkommen til Mentorix

Cecilie er lynhurtig og skarp til det vi udsætter hende for, hun er ikke bange for at tage fat, selvom vi stiller hende i situationer som hun ikke har stået i før.

skrevet af Monica Odgaard Christensen

Cecilies stærke sider er tal og hun er god til at lære nye systemer at kende. Til gengæld, ifølge hende selv, så er det med at lave grafisk materiale ikke noget hvor hun føler sig så sikker. Det er en af de ting, hvor jeg har udfordret hende lidt.

Her er Cecilies eget udsagn om følgende:

Hvad har jeg lært?

“Hos Mentorix lærte jeg ikke mindst hvordan man arbejder og fungerer i et professionelt arbejdsmiljø, med voksne mennesker frem for skolemiljøet som jeg er vant til.

Jeg lærte også hvordan en virksomhed fungerer som helhed. Hvordan hver individuelle afdeling hænger sammen og forbindes med de andre afdelinger.

Mest af alt fik jeg et stort indblik i marketingaspektet af virksomheden.

Jeg fik lov til hands-on ved at være en del af forskellige marketingsopgaver.

Udover det, fik jeg også opgaver indenfor salg og administration, og fik mulighed for at kreere forskellige analyser, blandt andet en konkurrent analyse.”

Hvad synes jeg var sjovest?

“Det var helt klart en super god oplevelse, og jeg nød både at være med til opgaver men også at være på sidelinjen og lytte til møder fx.
Hvis jeg skal vælge, var det virkelig interessant at se hvordan den teori og de modeller jeg lærer om i skolen, blev brugt i praksis i virksomheden.
På samme tid nød jeg også at være omringet af de søde mennesker i firmaet, som tog godt imod mig fra starten og lod mig være en stor del af deres arbejde og virksomhed. Personligt, satte jeg super meget pris på det også.”

Har du nogle spørgsmål, du godt kunne tænke dig at stille Cecilie?

Så skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenunder.

 Skriv et svar

Scroll Up //