Virtuelle kurser

 

Frihed til at lære når, hvor og hvordan du vil – live støttet af underviser.

Mentorix’ virtuelle kurser samler fordelene fra både online kurser og ”live” undervisning i én samlet attraktiv pakke.

Se med her og få en forklaring af, hvad virtuelle kurser er

Sådan bliver du undervist på Mentorix’ virtuelle kurser

Bedre end et klassekursus

Virtuelle kurser er det samme som online kurser med den tilføjelse, at der er fastlagt virtuelle undervisningsdage med en af vores akkrediterede trænere “live”. Du får på samme tid online adgang til kurset i 12 måneder på vores undervisningsplatform, hvorfra du kan gennemgå materialet, se videoer og teste dig selv undervejs.

Ligesom på klassekurser kan du stille spørgsmål “live” på undervisningsdagene til træneren. Kombinationen af, at du selv kan planlægge, hvornår du vil forberede dig, samtidig med du kan stille spørgsmål på undervisningsdagene giver dig stor fleksibilitet og et godt grundlag for at gennemføre kurset på bedste vis.

Lige når det passer dig

Missede du en live undervisning? Det er ikke noget problem. Mentorix optager alle live-undervisninger, så du kan gense undervisningen når og hvor du vil. Modsat traditionelle kurser, går du ikke glip af undervisningen, selvom du skal nå deadlines, hente børn eller til fitness. 

Vores akkrediterede trænere og karriere specialister står klar til at hjælpe dig i netop din situation, og du vil derfor få en god forståelse for materialet ved at deltage på de virtuelle undervisningsdage. Du bestemmer selv, om du vil deltage på de virtuelle undervisningsdage – det er ikke påkrævet for at bestå kurset.

Fordele ved virtuelle kurser

Ingen rejsetid

Som at være til stede

Professionel teknisk infrastruktur

Du bestemmer selv de
fysiske faciliteter

Top produkt, attraktiv pris

Både virtuelt klasseværelse og prisbelønnet
e-learning selvstudie i én pakke

Global anerkendt og
akkrediteret undervisning

Oversigt over aktuelle virtuelle kurser

Scrum Certified™ samlet virtuelt kursus

DKK 9.999
Eksklusiv moms

Du kan læse meget mere om, hvad der indgår i vores Scrum Certified samlede virtuelle kursus her.

Forslag til forberedelse

 

Når virtuel undervisning bliver kombineret med et online kursus, får du en unik mulighed for at få gennemgået dele af kursusmaterialet af en akkrediteret træner. Du kan måske tage udgangspunkt i din egen situation, og dertil stille spørgsmål, som hjælper til den overordnede forståelse.

Under hvert kursus i afsnittet herover er der beskrevet, hvilket fokus der vil være på de forskellige dage. Vi anbefaler, at du gennemgår materialet inden den pågældende undervisningsdag, så du har en bedre forståelse af teorien, når den bliver gennemgået. Du kan samtidig forberede eventuelle spørgsmål, mens du går materialet i gennem. Ved at forberede dig til de virtuelle undervisningsdage, vil du give dig selv et bedre grundlag for at få det mest optimale ud af kurset.

Mentorix yder prisgaranti på virtuelle kurser

Har du fundet et tilsvarende virtuelt kursus, som er billigere end vores? Tag et screenshot og send det og linket til info@mentorix.dk, så matcher vi prisen*.

Er du i tvivl om, Mentorix kan levere den rigtige kvalitet? Få den første “live” undervisning gratis og vent med betalingen til 2. lektion.

*Vi matcher prisen, såfremt det pågældende kursus har tilsvarende indhold, er på samme sprog og giver samme certificering som vores kursus.

Ring til os på
(+45) 72 44 12 34

Skriv til os på
kursus@mentorix.dk

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål omkring vores
virtuelle kurser – vi er klar til at hjælpe dig med at
træffe det rette valg.

Scroll Up //